Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu, locul 3 in topul dezastrelor financiare ale echipei Chelsea

Internationalul roman Adrian Mutu ocupa locul 3 intr-un top al dezastrelor financiare ale echipei Chelsea, ierarhie realizata de cotidianul The Sun, in care figureaza jucatori cumparati cu bani multi si care au dezamagit.
Mutu a fost achizitionat de Chelsea in 2003, cu 16 milioane de lire sterline. "Chelsea a cheltuit 16 milioane de lire sterline pentru Mutu in 2003, dar a fost concediat pentru ca a consumat cocaina un an mai tirziu. Chelsea l-a lasat sa plece gratis, iar jucatorul a semnat cu Juventus dupa ispasirea perioadei de suspendare de sapte luni. Oricum, Mutu este obligat acum sa plateasca gruparii Chelsea pagube de peste 13 milioane de lire sterline", scrie The Sun.
Prima pozitie a topului este ocupata de Andrei Sevcenko (30 de milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria fotbalului englez. Sevcenko a marcat doar noua goluri in 49 de meciuri din campionatul Angliei. Pe locul doi se afla argentinianul Hernan Crespo, cumparat pentru 16, 8 milioane de lire sterline.
Mutu este urmat, in ordine, de Juan Sebastian Veron (15 milioane de lire sterline), Shaun Wright-Phillips (21 milioane de lire sterline), Damien Duff (17 milioane de lire sterline), Geremi (7 milioane de lire sterline), Scott Parker (10 milioane de lire sterline), Asier Del Horno (8 milioane de lire sterline) si Khalid Bhoularouz (8 milioane de lire sterline).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii