Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A murit peste noapte, in curtea casei

A murit peste noapte, in curte, nestiut de nimeni. Este sfirsitul tragic al unui barbat de 41 de ani din Braila, Ionel B. care a fost descoperit de rude, dis-de-dimineata, mort, in curtea casei sale. Barbatul se plinsese, de cu seara, ca se simte rau, iar in timpul noptii, a iesit afara, sa ia aer. Concubina lui a adormit si nu si-a mai dat seama ca acesta nu s-a intors in pat, iar dimineata, cind a fost descoperit Ionel B. era deja mort. Familia banuieste ca acesta a murit din cauza unor leziuni capatate in urma unei batai mai vechi. Rudele ne-au povestit ca Ionel B. fusese batut de un vecin, in urma cu trei luni, si se alesese cu leziuni multiple, si cu un picior in ghips. Concubina, Florica Salceanu, sustine ca victima nu a depus plingere la politie, pentru ca se temea ca vecinul, cunoscut drept un om violent, sa nu-l loveasca din nou. Barbatul se plingea, insa, din cind in cind, de dureri in diverse zone ale corpului, iar ultima data, a acuzat dureri de umar si de inima. Concubina lui povesteste ca, in timpul noptii, el i-a spus ca ii este foarte cald si iese putin sa ia aer: "Eu dormeam, si el atunci s-a sculat si mi-a zis “vreau sa ma duc pina afara, da-mi putina apa”. I-am dat apa, s-a dus afara, a venit inapoi, s-a urcat in pat, iar cind a plecat a doua oara afara nu stiu, ca eu am adormit si n-am stiut nimic. Dormeam cu nepotica de doi ani si jumatate. De cu seara el mi-a zis ca se simte rau, a zis ca-l doare in partea din spate, la umar, si-l inteapa inima".
"El a iesit din casa noaptea, noi n-am stiut ca a iesit, si dimineata, cind s-a sculat sotul meu, l-a gasit jos. A zis ca i-a venit rau, ceva, dar el era mort. Am chemat Salvarea, dar nu mai era nimic de facut... N-am auzit gemete, tipete, nimic", ne-a spus si nora decedatului. "Acum trei luni, a fost batut de un cetatean din cartier de acolo, l-a lovit cu o caramida, i-a rupt piciorul si a ajuns sa-l puna in gips. Eu stiu, ca i s-a tras de la picior, ca i s-a pus pe inima, ce a facut, cert este ca a murit", a comentat si Nicolae Puiu, un vecin.
Examenul medico-legal nu a putut stabili exact cauza mortii:
("In nici o parte a documentului cu care a fost trimis decedatul la morga, de la politie, nu se face vorbire despre vreo agresiune, insa am constatat ca la piciorul drept are gips. Intre leziunile pe care noi le-am constatat la autopsie - vorbim de leziunile traumatice - si deces urmeaza ca dupa efectuarea unor investigatii histopatologice sa stabilim raportul de cauzalitate", ne-a declarat dr. Aurelian Savu, medic legist.
Politistii au pornit o ancheta, pentru a stabili cauza exacta a mortii, insa asteapta rezultatele examenului medico-legal, pentru a finaliza cercetarile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii