Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mumia de la streaşina casei

un bărbat rămas deocamdată neidentificat şi-a pus ştreangul de gât într-o locuinţă situată pe strada Cloşca, din municipiu • nu locuia nimeni acolo, însă acum proprietarii au revenit de peste hotare, spunând că lucrează în Franţa • au intrat în curtea casei şi au simţit un miros greu, dar s-au gândit că o fi vreun animal mort • ieri dimineaţă, când au încercat să găsească sursa mirosului oamenii au găsit consternaţi trupul unui bărbat, agăţat într-un ştreang, acesta fiind practic mumificat • s-a dat alarma la poliţie

 

Cadavru mumificat găsit în curtea unei case. O familie care lucra peste hotare, mai precis în Franţa după cum au spus cunoscuţii, a avut ieri parte de o descoperire macabră. Duminică seara, au venit la locuinţa pe care o deţin pe strada Cloşca, din municipiu, şi obosiţi de pe drum s-au pus să se odihnească. Au simţit un miros greu, de cadavru, însă au fost convinşi că era vreun animal decedat prin apropiere. Au aşteptat să se facă lumină, pentru a vedea despre ce este vorba.

Ieri dimineaţă, oamenii au făcut o descoperire macabră. În curtea casei se afla trupul neînsufleţit al unui bărbat, care era agăţat de un ştreang, imaginea şocându-i pe brăilenii veniţi acasă. Evident, familia în cauză s-a speriat de moarte. Oamenii au dat imediat alarma la numărul de urgenţă 112, poliţiştii deplasându-se la faţa locului pentru efectuarea anchetei. S-a constatat că, într-adevăr, trupul neînsufleţit al unui bărbat, rămas încă neidentificat, se afla în curtea casei de pe strada Cloşca. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, pentru a stabili identitatea spânzuratului. Şi vecinii din zona respectivă au spus că, de ceva timp, se simţea un miros de cadavru, însă ştiind că în casa respectivă nu este nimeni, au fost convinşi că este vorba despre vreun animal mort. Acum au aflat însă adevărul: era vorba despre un bărbat spânzurat de streaşina casei vecinilor.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii