Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multiplul campion national Mihail Marin vine la Festivalul sahului brailean

Triplu campion national la individual si de opt ori cu echipa, Mihail Marian a confirmat in aceasta saptamina ca se va alinia la startul celei de a VII-a editii a Festivalului sahului brailean, care se va derula in perioada 16-17 iunie in foaierul salii Polivalente din Braila.
Marele maestru Mihail Marian a inceput sa practice sportul mintii la virsta de 4 ani sub indrumarea tatalui sau, iar sase ani mai tirziu a inceput sa se antreneze cu Mircea Pavlov. Printre performantele sale internationale se numara medaliile de bronz obtinute la Olimpiadele din 1988 si 1989, iar pe plan national a cucerit 11 titluri, 3 la individual si 8 cu echipa RAT Bucuresti. El va fi insotit de sotia sa, Luiza Marin, care detine titlul de maestra internationala.
Pina in acest moment au confirmat participarea 12 sahisti cu titluri internationale si anume 3 mari maestri cu coeficient ELO peste 2500, 6 maestri internationali si 3 maestri FIDE.
Lista ar putea fi completata saptamina viitoare cu alti doi sahisti valorosi, Andrei Cioara si Francisc Nemeth.
"Este fara indoiala cel mai puternic turneu de sah rapid din sud-estul Romaniei, unul egalat doar de o finala de campionat national. Ma bucur pentru faptul ca multi jucatori de elita ai Romaniei au raspuns invitatiei noastre", a declarat Viorel Balcan, fondatorul si sponsorul concursului.
Categorie articol: 

Comentarii