Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MOZAIC. Cântărețul George Michael trece prin cele mai grele momente din viața sa

De când în luna mai o ambulanță a venit la casa lui din nordul Londrei pentru a-l duce la spital, George Michael nu a mai apărut în public. Prietenii lui bănuiesc că artistul ar putea trece prin cele mai grele momente din viața sa. Deși părea recuperat, în ultimele luni el nu a mai ieșit din casă și nu a mai primit vizite, informează online ziarul spaniol ABC, preluat de Agerpres.
George Michael, în vârstă de 51 de ani, nu-i mai permite să intre în casă decât prietenului său, co-scenaristul David Austin, care îl vizitează uneori în casa din Highgate, unde s-a izolat de restul lumii. Artistul a fost aproape de moarte în 2011 în urma unei pneumonii contractate la Viena. Iar în luna mai anul acesta a fost spitalizat în urma unui accident de mașină în care a suferit leziuni ușoare la cap.
Artistul, care a vândut peste 120 de milioane de albume în întreaga lume, a avut mai multe probleme de sănătate în ultimul timp. Pe de altă parte, relația sa cu drogurile i-a atras mai multe condamnări la închisoare și la muncă în folosul comunității. În 2010, el a primit o condamnare la opt săptămâni de închisoare pentru că a intrat cu mașina într-un magazin din Londra. Permisul i-a fost suspendat timp de cinci ani după ce a fost găsit vinovat că a condus mașina sub influența stupefiantelor și pentru posesie de canabis.
Pe plan sentimental, marea lovitură a suferit-o în 2009, când s-a despărțit de partenerul său, Kenny Goss, după o relație de 13 ani. Ruptura a fost ținută în secret, având în vedere că George a suferit mai multe episoade de anxietate, fiind în pragul unui colaps nervos, precizează Agerpres.
Se speculează că Goss l-ar fi părăsit după ce George a fost arestat în toaleta complexului Hampstead Heath din Londra și acuzat pentru posesie de droguri. Un prieten al fostului cuplu a declarat ziarului britanic Daily Mirror că "toată lumea știa că George nu se afla acolo doar pentru droguri, ci pentru a cunoaște alți bărbați".
Cel mai difuzat artist britanic la posturile de radio, în perioada 1984-2004, George Michael a acumulat multe succese în cariera sa muzicală, dar nu și pe plan personal. Acum a decis să se refugieze în casa lui și să traverseze singur această etapă grea vieții sale, conchide ABC.
Like / Share

Comentarii