Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motopoliţistul brăilean se află încă în stare gravă la Floreasca

 

Singurul motopoliţist din Brăila se află încă în stare critică la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Acesta a suferit mai multe fracturi la coloană, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe drumul DN 22 C, undeva între Castelu şi Medgidia. Cristian Georgian Dobrilă, detaşat pe timpul verii în zona litoralului, a observat cum un şofer conducea imprudent, aşa că a pornit semnalele acustice şi luminoase şi s-a angajat în urmărire. Nu a reuşit să ajungă din urmă şoferul teribilist pentru că într-o curbă extrem de periculoasă a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un BMW ce i-a ieşit în cale. Ulterior, poliţiştii au reuşit să oprească la Cernavodă maşina pe care agentul o urmărise. Mercedesul din clasa S era condus de Beniamin Ţânţaş, fiul unui om de afaceri din Satu Mare, care era însoţit de fiica fotbalistului Dorin Mateuţ, Natalia Mateuţ. "Autoturismul a fost oprit la Cernavodă. Şoferul şi pasagera din dreapta au fost audiaţi de poliţişti, însă nu au recunoscut nimic. Autovehiculul nu avea numere în conformitate cu standardul, aşa că şoferul a fost sancţionat contravenţional conform legii", ne-a declarat comisar şef. Constantin Bădîngă de la Serviciul Rutier Constanţa. "Şoferul şi pasagera din dreapta au fost audiaţi şi au spus că nu ştiu să fi fost urmăriţi sau să fi fost implicaţi în vreun accident în trafic. Dacă se va dovedi că nu au oprit la semnal, riscă o sancţiune contravenţională", a declarat comisarul şef Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, citat de presa centrală.

Nu este pentru prima oară când Natalia Mateuţ se află în centrul atenţiei. În urmă cu câteva luni, fiica celebrului fotbalist a fost arestată în Olanda, fiind implicată alături de fostul ei iubit într-un scandal legat de carduri multiplicate.

Conform informaţiilor primite de reporterii "Obiectiv-Vocea Brăilei" de la colegii brăileni ai motopoliţistului Cristian Georgian Dobrilă, acesta se află în continuare la Terapie Intensivă luptându-se cu moartea.

Reamintim că agentul principal în vârstă de 30 de ani, singurul poliţist motociclist din oraşul nostru, este internat în Spitalul Floreasca din Bucureşti cu fracturi de coloană şi membre. Acesta a fost implicat într-un grav accident rutier duminică seara, pe drumul DN 22 C, unde asigura fluidizarea traficului. Aproape de ora 21.00, poliţistul se afla în timpul serviciului şi a observat pe drumul amintit mai sus cum un şofer conducea imprudent şi efectua depăşiri neregulamentare, aşa că a pornit cu motocicleta din dotare în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase pornite. Într-o curbă deosebit de periculoasă agentul a pierdut controlul vehiculului pe două roţi, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un BMW condus de Laurenţiu Daniel Angelescu, în vârstă de 28 de ani, care i-a ieşit în cale circulând dinspre Medgidia către Constanţa. După accident, poliţistul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi conectat la aparatele Secţiei de Terapie Intensivă. Pentru că avea coloana vertebrală distrusă, medicii constănţeni au hotărât să transfere pacientul la Bucureşti, însă din cauza vremii nefavorabile elicopterul SMURD cu care trebuia transportat acesta a reuşit să ajungă abia luni. În momentul de faţă, la spital, alături de Cristian se află familia acestuia, care îl sprijină în terifianta lui "cursă contra morţii".

20rutier2Natalia Mateuţ: "Nu ştiu pe cine urmărea acel poliţist"

Natalia Mateuţ neagă faptul că ar fi fost implicată în vreun fel în incident. Într-o declaraţie acordată presei centrale, fiica fostului fotbalist spune că nu are nicio o legătură cu accidentul poliţistului brăilean. "N-am observat absolut nimic pe drum. La Cernavodă, la intrarea pe autostradă, ne-a oprit Poliţia. Credeam că poate am dat în radar. Am fost luaţi ca din oală. Nu ştiam despre ce e vorba. Nu ştiu de ce tocmai pe noi ne-au oprit. Maşina noastră nu avea nicio zgârietură. Am înţeles de la poliţiştii care ne-au oprit că un alt poliţist, cu motocicleta, ar fi făcut un accident, în timp ce urmărea un Mercedes, dar nu eram noi. Nu ştiu pe cine urmărea acel poliţist, dacă şi pe cine dorea să urmărească, noi nu am văzut nimic, nouă nu ne-a făcut nimeni semn să oprim înainte de Cernavodă. Am înţeles că a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. Îi doresc toată sănătatea din lume acelui poliţist, dar, repet, nu avem nicio legătură", a declarat Natalia Mateuţ, citată de jurnaliştii de la "Evenimentul Zilei".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii