Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mos Craciun va aduce alocatia de 200 RON

Alocatia de stat pentru copiii cu virsta de pina la doi ani, respectiv pina la trei ani pentru copiii cu handicap, va fi majorata, Incepind cu 1 ianuarie 2007, de la 24 lei (240.000 lei vechi) la 200 lei (doua milioane lei vechi), a anuntat ministrul Muncii, Gheorghe Barbu. In acelasi timp, indemnizatia pentru cresterea copilului se va situa la 600 lei (sase milioane lei vechi), a adaugat Barbu.
In ceea ce priveste copiii de virsta scolara, acestia vor primi alocatie de stat chiar daca nu frecventeaza cursurile unei forme de Invatamint.
Ministerul Educatiei si Cercetarii asigura plata alocatiei de stat pentru copiii de virsta scolara care urmeaza o forma de Invatamint organizata In conditiile legii, precum si pentru tinerii In virsta de 18 ani care urmeaza cursurile Invatamintului liceal sau profesional, pina la terminarea acestora, iar Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap va asigura plata alocatiei pentru copiii cu handicap altul decit cel vizual.
Alte ministere si organe ale administratiei publice centrale de specialitate care au In subordine scoli, asigura plata pentru copiii care Invata In aceste unitati de Invatamint.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii