Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Monica Macovei va fi exclusă din PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a avertizat-o pe Monica Macovei că, potrivit Statutului partidului, în momentul în care va candida independent, va fi automat radiată din rândurile membrilor formaţiunii democrat-liberale. "Avem un statut foarte clar, care spune la articolul 20 că, în momentul în care domnia sa va candida independent, automat este la radiere, la capitolul radieri, va fi radiată din rândurile membrilor Partidului Democrat, este radiată automat şi acest articol este prins în statut", a declarat Vasile Blaga.
Întrebat de jurnalişti dacă acest lucru nu aduce prejudicii imaginii partidului, liderul PDL a răspuns: "Am spus din primul moment că da, mai ales că domnia sa nu a fost oprită niciun moment să participe la o competiţie internă în partid. Eu nu ştiu un alt candidat în afara domnului Iohannis care să fi fost desemnat mai democratic de propria structură politică şi aici mă refer la Alianţa Creştin Liberală şi de marele partid liberal. Pe de o parte, a fost competiţia internă câştigată de Cătălin Predoiu şi a fost etapa a doua, aşa cum ne-am înţeles, între PDL şi PNL - o competiţie între domnul Cătălin Predoiu şi domnul Iohannis. Ce ne bucură pe noi, azi, este că noi toţi, în frunte cu domnul Predoiu, suntem azi cei mai mari suporteri ai domnului Iohannis şi vom fi în această campanie".
Europarlamentarul PDL Monica Macovei care este şi candidat independent la Preşedinţie a precizat, joi, că va lua "foarte curând" o decizie în privinţa relaţiei sale cu PDL. Întrebată în legătură cu relaţia sa cu PDL, Macovei a afirmat: "Ajung la o decizie foarte curând şi o voi comunica".
Categorie articol: 

Comentarii