Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moarte stupida

Un barbat de 58 de ani si-a gasit sfirsitul intr-un mod stupid, in timp ce conducea un moped pe DE 87 - Braila - Galati. Anton A. venea dinspre ferma de la Pietroiu si se indrepta spre Braila, unde isi avea locul de munca. La un moment dat, barbatul a pierdut controlul asupra vehiculului, s-a lovit de parapetul de pe marginea soselei si a cazut cu capul pe un morman de pietre. Desi purta casca de protectie, aceasta i-a sarit de pe cap, astfel ca barbatul a decedat pe loc. Este posibil, insa, ca pe linga vehicul sa fi trecut vreun Tir, iar din cauza curentului puternic, conducatorul sa-si fi pierdut echilibrul. La fata locului au venit imediat politistii rutieri, care au demarat cercetarile pentru a stabili in ce conditii s-a produs evenimentul. "In urma primelor verificari se pare ca este vorba despre o autoaccidentare. Conducatorul mopedului s-a izbit de parapet, s-a dezechilibrat si a cazut pe o gramada de pietre", a precizat agent principal George Dobrila, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Braila.
La un moment dat, prin zona a trecut si o femeie care cunostea victima si a ramas socata cind a auzit ce s-a intimplat. Aceasta ne-a povestit ca Anton A. era un barbat muncitor, nu consuma alcool si ca isi gasise de munca prin oras. Sotia barbatului a sosit la locul accidentului si nu se putea opri din tipete, fiind sfisiata de durere si intrebindu-se cum a fost posibil sa se intimple asa ceva. Ea a spus ca barbatul ei nu era bolnav, nu suferea de nimic, desi in ultimele zile s-a plins de dureri de cap, insa nu poate crede ca a cazut pur si simplu si a murit. Alaturi de femeie se afla si un tinar care trecea cu masina prin zona respectiva si l-a vazut pe barbatul fara viata, linga parapet. "Nu stiu ce s-a intimplat, asa l-au gasit. Eu eram in trafic si l-am vazut, il cunosteam si am oprit. Am inteles ca a intrat cu mopedul in parapet, s-a lovit la cap si a murit", a spus tinarul.
La scurt timp, la fata locului a venit si masina de la Serviciul de Medicina Legala, care a preluat cadavrul si l-a transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii