Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Sandu: Iancu se pregătea să dea 2 milioane de euro pentru titlu

* şeful federaţiei a precizat că are această informaţie "din surse"

"Aşa cum spuneţi voi prin ziar «din surse federale», din surse am aflat şi eu că Iancu se pregătea să dea un milion şi jumătate de euro la ligă şi 500.000 la arbitri. Totul pentru titlu!", a spus Sandu.
Întrebat dacă este vorba de Liga Profesionistă de Fotbal, Sandu a răspuns ironic: "Liga de fotbal pe plajă şi arbitrii de fotbal pe plajă".
Sandu a menţionat că informaţiile le are de la o persoană care "a vorbit între patru ochi cu Iancu". "Este vorba despre o persoană care a vorbit între patru ochi cu Iancu. Ultimul i-a spus asta. Nu ştiu şi cât este de adevărat. E ceva ce mi s-a transmis. Repet, pe surse, aşa cum spuneţi voi, ziariştii", a adăugat Sandu.06liga2Iancu a negat acuzele aduse de Sandu, precizând că în cazul în care ar fi dat aceşti bani ar fi câştigat titlul. "Dacă dădeam banii ăştia, chiar aş fi luat titlul. Ar trebui să fiţi înciudaţi că nu i-am dat. Mircea Sandu vorbeşte în ultimul timp fiind într-o stare euforică. Şi nu mă refer la băuturi alcoolice. Aceste declaraţii reprezintă o încercare jalnică de a deturna atenţia de la adevăratele probleme. Să mă declare pe mine persona non grata şi să-mi arate mie toată forţa lui, dar să lase Timişoara în pace!", a afirmat Iancu.
FC Timişoara a terminat ediţia trecută a campionatului pe locul doi, după campioana Oţelul Galaţi, însă gruparea bănăţeană a fost retrogradată în Liga a II-a din cauza faptului că FRF nu i-a acordat licenţa pentru sezonul viitor. Această decizie a dus la un conflict între Marian Iancu şi Sandu, primul acuzându-l pe şeful FRF că se află în spatele deciziei care a dus la retrogradarea echipei sale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii