Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Lucescu, favorit pentru Fenerbahce

Potrivit cotidianului Star, Daum a avut deja o primă discuţie cu vicepreşedinţii grupării Fenerbahce, Murat Ozaydinli şi Cihan Kamer, în care a cerut patru milioane de euro pentru rezilierea contractului. Oficialii clubului din Istanbul i-au oferit tehnicianului două milioane de euro, ceea ce l-a nemulţumit pe german, care le-a spus celor doi vicepreşedinţi să discute cu avocatul său.

Star menţionează că Daum a fost sunat, miercuri, cu insistenţă de oficialii de la Hamburger SV, care i-au oferit un salariu superior celui de la Fenerbahce şi libertate în ceea ce priveşte achiziţionarea jucătorilor.

Favoriţi pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei Fenerbahce sunt Mircea Lucescu, Roy Hodgson şi Luis Felipe Scolari

Preferatul conducerii clubului turc este Lucescu, deoarece acesta a antrenat, anterior, echipele Galatasaray şi Beşiktaş şi cunoaşte mai bine fotbalul turc. "Însă dacă românul va dori să rămână la Şahtior până în ianuarie, obligatoriu Fenerbahce se va orienta către Hodgson şi Scolari", se precizează în jurnalul turc Star.

Presa turcă a mai scris la începutul acestei luni că gruparea Fenerbahce l-ar putea aduce la conducerea tehnică pe Mircea Lucescu, la finalul sezonului, în cazul în care Christoph Daum nu va convinge conducerea clubului că greşelile din actualul campionat nu vor fi repetate. Între timp, Fenerbahce a ratat câştigarea titlului în Turcia, terminând campionatul pe locul al doilea, după Bursaspor.
Categorie articol: 

Comentarii