Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Lucescu crede ca tensiunile de la Rapid se rasfring asupra echipei

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, vineri, la Aeroportul International "Aurel Vlaicu", ca toate tensiunile de la Rapid, care au culminat cu demisia presedintelui Dinu Gheorghe, s-ar putea rasfringe asupra starii de spirit de la echipa.
"Pacat ca se ajunge ca in momente bune oamenii sa se desparta. Este foarte greu sa treci peste momentele de euforie. Toate se rasfring asupra starii de spirit de la echipa. Nu stiu in ce masura il va afecta pe Razvan. El si-a propus sa continue sa aiba rezultate bune in Europa", a comentat Mircea Lucescu faptul ca Dinu Gheorghe a renuntat, joi, la functia de presedinte executiv al FC Rapid.
Tehnicianul de la Sahtior considera ca pentru Rapid cel mai dificil adversar in grupa G a Cupei UEFA va fi Paris Saint-Germain, o echipa "super-motivata". "Este foarte important sa ai doua victorii in meciurile de acasa si atunci calificarea este aproape rezolvata. Este foarte important, insa, si locul ocupat in grupa, pentru ca de el depinde adversarul din primavara, cind in Cupa UEFA vin si echipele din Liga Campionilor", a adaugat Lucescu.
Mircea Lucescu nu crede ca echipa nationala a Romaniei va avea probleme in a invinge Belarusul, in partida programata simbata, la ora 20.15, in grupa G a preliminariilor Euro-2008. "In mod normal, ar trebui sa cistige. Nu va fi insa usor, pentru astfel de echipe ca Belarus sau Lituania au multi jucatori care evolueaza afara si se intorc la nationala cu o dorinta extraordinara de afirmare a tarii respective", a subliniat fostul selectioner al Romaniei.
Lucescu a sosit, vineri, in Romania, impreuna cu jucatorii de la Sahtior Donetk, in vederea meciului amical programat vineri, la ora 19.00, in compania formatiei Dinamo Bucuresti. "Este nevoie de astfel de actiuni, pentru continuitate in pregatire. Doua saptamini de pauza inseamna foarte mult pentru o echipa angrenata in cupele europene", a spus Lucescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii