Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Geoană, cu subsemnatul la DNA

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, s-a prezentat, ieri, la DNA, unde va fi audiat ca martor în dosarul senatorului Cătălin Voicu, au declarat pentru NewsIn surse judiciare. El a declarat că a fost invitat la DNA deoarece numele său apare în stenogramele din cazul Voicu, fapt normal "în condiţiile în care eşti preşedintele PSD", şi crede că lucrurile "s-au clarificat". "Am fost invitat telefonic, pentru a depune o mărturie, în calitate de martor, cu privire la dosarul domnului senator Voicu. M-am conformat, sunt un cetăţean obişnuit al acestei ţări, o instituţie face apel la tine, te duci. Am avut o discuţie succintă la DNA şi cred că lucrurile s-au clarificat. Nu este nimic pe care să-mi pot să-mi reproşez, sau care să-mi fie reproşat", a spus Geoană.

Numele preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, apare în dosarul senatorului Cătălin Voicu, după ce acesta ar fi intermediat o întâlnire între fostul senaror PSD şi Maria Schutz. Întâlnirea viza o discuţie despre dosarul de înşelăciune al Mariei Schutz. Totodată, în dosarul lui Voicu apare şi numele soacrei lui Mircea Geoană, Margareta Costea, pe care senatorul Voicu ar fi ajutat-o cu dosarul de revoluţionar.

La DNA urma să fie audiaţi, tot ieri, alţi martori importanţi din dosarul lui Voicu. Surse judiciare au declarat că au fost citaţi şi Manuela Mitrea şi Marian Oprişan, pentru care Voicu ar fi intervenit în soluţionarea unor dosare din instanţă.
Categorie articol: 

Comentarii