Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minor de 14 ani, dat dispărut. Nu este prima dată când acesta pleacă de acasă

* Constantin Ionuț a plecat de la domiciliul de pe Șoseaua Buzăului, din data de 2 martie, și nu a mai revenit * tatăl a anunțat Poliția * minorul este elev la Școala ”Aurel Vlaicu” și obișnuiește să plece de acasă

 

 

Un minor de 14 ani este de negăsit. El și-a făcut un obicei din a pleca de la domiciliul de pe Șoseaua Buzăului, însă revenea, de fiecare dată, după câteva zile, potrivit unor surse. Acum a trecut mai bine de o săptămână de la dispariție. Tatăl a cerut ajutorul Poliției.

La data de 18 martie, ora 11.00, un bărbat de 44 de ani din Brăila s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, din data de 2 martie, a fiului său, Constantin Ionuț. Băiatul de 14 ani a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. El este elev în clasa a VIII-a la Școala ”Aurel Vlaicu” din municipiu.

Semnalmente: înălţime 165 de cm, corpolență atletică, părul șaten, ochii albaștri, poartă ochelari de vedere și nu prezintă semne particulare.

Pentru minorul Constantin Ionuț s-a solicitat căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii