Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minor de 13 ani dat dispărut. A plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă

* este vorba despre Tudorache Cristian care este de negăsit din ziua de 21 decembrie * mama sa a cerut ajutorul poliţiştilor

 

O femeie își caută cu disperare fiul. La data de 21 decembrie, ora 22.45, brăileanca de 34 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia fiului său, Tudorache Cristian, în vârstă de 13 de ani. În cursul zilei respective, ora 7.50, băiatul a plecat de la domiciliu la şcoală şi nu a mai revenit.

Ca și semnalmente, acesta are înălţime 170 de cm, corpolenţă normală, ochi căprui, păr şaten, des, drept, tunsură modernă, cu părul într-o parte, ras în părţi. Ca semn particular prezintă sub buric o cicatrice postoperatorie, verticală, cu lungimea de circa 7 cm.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: cămaşă albă, pantalon lung, gri deschis, încălţat cu adidaşi de culoare neagră, iar pe cap purta o pălărie deschisă la culoare.

Pentru Tudorache Cristian s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii