Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Milen Manev este noul campion al Romaniei la dirt track

Week-end-ul trecut, pe pista stadionului Municipal s-au derulat cele patru etape ale Campionatului Nastional de dirt track, programate in acest sezon competitional. Marea surpriza a constat in faptul ca Alexandru Toma, campionul en titre, nu a mai prins podiumul in acest an.
Simbata, dupa primele doua etape, in care s-au inregistrat numeroase abandonuri, in clasamentul general provizoriu primele doua pozitii erau ocupate de reprezentantii Clubului Sportiv Municipal din Braila, Fanica Popa si Milen Manev, ambii cu cite 15 puncte, iar in imediata lor apropiere se afla bucuresteanul Adrian Gheorghe cu 12 puncte. Toma s-a accidentat in ultima mansa a primei etape, si la cea de-a doua nu a mai participat iesind astfel din carti in lupta pentru medalii.
Ieri dimineata s-au derulat ultimile doua etape, in care, spre deosebire de primele, alergatorii au facut si spectacol.
Practic, lupta pentru titlul national s-a dat intre Popa si Manev, iar primul avea drumul deschis spre medalia de aur, dupa ce Alexandru Toma l-a invins in mansa directa pe bulgar. Numai ca, in diputa directa Manev l-a invins pe Popa si a devenit campion national al Romaniei in 2008. Bulgarul a acumulat 31 de puncte in timp ce Fanica Popa, care a cazut si s-a accidentat destul de grav in mansa care a decis campionul, doar 29 pentru in timp ce medalia de bronz i-a revenit talentatului alergator bucurestean Adrian Gheorghe.
Tot duminica s-a acordat si titlul national la juniori, categorie de virsta la care Adrian Gheorghe nu a avut adversari. Bucuresteranul si-a adjudecat medalia de aur, vicecampion a devenit colegul lui de club, Daniel Marin iar medalia de bronz a fost adjudecata de reprezentantul CSM-ului, Florin Barabasu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii