Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mihai Frunza si Costel Patrascan au obtinut doua premii

In cadrul celei de-a XX-a editii a Festivalului Concurs de Umor "Constantin Tanase" de la Vaslui, brailenii au reusit sa obtina doua premii importante. La sectiunea carte satirico - umoristica, scriitorul Mihai Frunza a obtinut premiul I cu cartea "Terapia prin ris", iar caricaturistul Costel Patrascan a fost recompensat cu premiul special pentru albumul de caricatura "Libidoul la electorat".
La aceasta editie a Festivalului de Umor au participat nume importante ale artei teatrale si cinematografice romanesti, actorii Dorel Visan, Mircea Albulescu, Sebastian Papaiani, Horatiu Malaiele, Florin Piersic Junior, regizorul Geo Saizescu, dar si ale literaturii satirico - umoristice, Cornel Udrea, Stefan Cazimir, George Corbu, George Petrone si criticul de teatru Bogdan Ulmu.
Prima editie a avut loc in anul 1970, festivalul dezvoltindu-se de la an la an, atit prin numarul participantilor, actori profesionisti si amatori, trupe de teatru, grupuri umoristice, umoristi, caricaturisti, dar mai ales prin calitatea artistica a actiunilor organizate. Festivalul se desfasoara pe trei sectiuni de "confruntare" a umorului si bunei dispozitii: concurs de carte satirico - umoristica, concurs de interpretare literatura satitico - umoristica si concurs de caricaturi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii