Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Miercuri s-a deschis o uşă pentru noi şi vrem să demonstrăm că merităm încrederea acordată"

Programul zilei a fost respectat, reprezentanţii federaţiei au asistat la un meci demonstrativ între CS Phoenix Galaţi şi CS Cuza Sport, au vizitat sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal, au discutat cu oficialităţile locale şi la ora 13.00 au susţinut o conferinţă de presă.

Încă de la început, secretarul FRB, Dan Berceanu a menţionat faptul că în urma discuţiilor care s-au purtat au primit asigurări din partea conducerii locale că baschetul va fi sprijinit însă, clubul Cuza Sport trebuie să vină cu proiecte clare care să ateste că vor să se implice în munca de promovare a acestei discipline sportive atât ca sport de masă cât şi ca sport de performanţă.

"Am discutat cu autorităţile locale şi am încercat să le sensibilizăm ca să sprijine reintegrarea oraşului Brăila în activitatea baschetbalistică naţională. Acest club m-a impresionat în vară, la naţionalele de juniori, prin faptul că a participat la finale cu două echipe formate din sportivi cu talie şi cu calităţi pentru baschet şi cred că la Brăila această disciplină sportivă va lua amploare. Am ajuns împreună la concluzia că în acest oraş este loc pentru toate sporturile, iar în final am primit asigurări că baschetbaliştii de la Cuza Sport vor fi sprijiniţi de autorităţile locale", a declarat Dan Berceanu.

La rândul său, Mircea Totolici s-a declarat mulţumit de rezultatul discuţiilor şi a precizat că în curând va demara programul "Grădiniţa - poarta micilor giganţi".

"Miercuri s-a deschis o uşă pentru noi şi vrem să demonstrăm că merităm încrederea acordată. Un prim pas s-a făcut, urmează acum să încheiem un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi să demarăm, în cinci grădiniţe acel program prin care preşcolarii să facă cunoştinţă cu baschetul", a precizat Mircea Totolici, preşedintele Clubului Cuza Sport.
Categorie articol: 

Comentarii