Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mieluselul Niculescu

Atacantul Claudiu Niculescu si-a cerut scuze pentru faptul ca a parasit cantonamentul echipei Dinamo Inaintea meciului cu Beitar Ierusalim, din Cupa UEFA. El a declarat vineri ca a ales sa ramina la Dinamo, deoarece locul sau este la gruparea din soseaua Stefan cel Mare.
"Incep prin a cere scuze echipei, antrenorilor, suporterilor si conducerii clubului. Au fost cele mai grele patru zile din cariera mea, am fost dat peste cap. Am ales sa ramin la Dinamo si sa joc aici cu sufletul. Pe linga toate aceste lucruri care s-au Intimplat ( oferta de la Timisoara, n.r.), In ziua meciului cind am fost anuntat ca voi fi rezerva, am clacat. Noaptea este un sfetnic bun si dupa zece ore de somn, am ales sa ramin. Locul meu este aici", a spus Niculescu In cadrul conferintei organizate dupa ce a ajuns la un acord cu conducerea FC Dinamo pentru a evolua In continuare la formatia bucuresteana.
Niculescu a adaugat ca oferta de la Poli Timisoara a fost foarte avantajoasa, dar ca nu a putut sa plece. "A fost o decizie de moment, am spus ca nu ma mai intereseaza fotbalul si am plecat. Regret si sper ca suporterii sa ma Inteleaga, ca a fost o decizie la nervi, dar important este ca am decis sa ramin. Vreau sa uit acest episod, nu mai vreau sa aud de nici o oferta", a spus atacantul dinamovist.
Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a anuntat ca atacantul Claudiu Niculescu si-a prelungit cu Inca un an contractul cu gruparea din soseaua Stefan cel Mare si ca jucatorul va pleca numai la o echipa din strainatate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii