Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Microbist «a la» Brăila: Bețivan pus pe scandal la campionatul de box

* miercuri, jandarmii au avut de-a face cu un bărbat care intenționa să intre la Sala Polivalentă, deși abia se ținea pe picioare * luat la întrebări, acesta s-a apucat să arunce cu înjurături

 

Un individ băut mangă s-a apucat să facă ”spectacol” la Campionatul European de Box. Acesta a încercat să intre în sală, dar jandarmii i-au tăiat calea. Bărbatul s-a apucat să arunce cu înjurături, dar a primit în schimb amenzi.

Miercuri, 15 martie, în jurul orei 19.30, jandarmii care se aflau în misiune la Campionatul European de Box, au sancţionat contravenţional un bărbat, care intenţiona să intre în Sala Polivalentă Brăila, fiind în stare vădită de beţie. Bărbatul în cauză, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Brăila, a fost observat şi interceptat de o patrulă a Poliţiei Locale, care i-a adus la cunoştinţă că-i este interzis accesul în această stare. El a devenit recalcitrant, adresând injurii şi expresii jignitoare. Jandarmii au intervenit şi au condus persoana recalcitrantă în afara sălii respective, unde, pentru comportamentul său, i-au aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 400 lei.

Totodată, conform prevederilor Legii 4 / 2008 republicată, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, persoanei în cauză i s-a aplicat şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la astfel de competiţii sportive, pentru o perioadă de şase luni.
Categorie articol: 

Comentarii