Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meseriasii CET si-au cumparat strada in Braila

Gilceava a orgoliilor, ieri, pe Str. Ana Aslan: o echipa de lucru de la CET care s-a apucat sa inlocuiasca o conducta a blocat masina unui patron de patiserie din zona, precum si accesul in respectivul spatiu alimentar. Patronul a cerut sa i se faca loc, seful de echipa s-a facut ca nu-l aude; patronul s-a infuriat si a inceput sa reclame in stinga si-n dreapta, seful si-a vazut de treaba linistit. Dupa citeva ore de agitatie fara rost, vazind ca nu-l baga nimeni in seama, patronul a pus mina pe telefon si a sunat la ziarul "Obiectiv". Aparitia reporterilor pe terenul de ostilitati a avut darul de a calma spiritele ca prin farmec. Asta dupa ce, de fata cu ziaristul, patronul s-a ratoit la seful de echipa, iar seful a dat dispozitie echipei sa mute mai intr-o parte tevile de la care pornise tot scandalul.
Eugen Bogdan, administratorul patiseriei "Pati France", de pe Str. Ana Aslan, a avut, ieri dimineata, surpriza neplacuta sa-si vada masina blocata cu niste tevi descarcate in strada de niste muncitori si asezate in asa fel incit nu se mai putea trece de ele in nici o directie. "Le-au trintit asa, pur si simplu, fara sa anunte, fara nimic. Cind le-am spus ca nu mai pot sa ies cu masina si nici sa livrez marfa din patiserie mi-au raspuns ca strada e-n santier o perioada si ca nu au ce-mi face. Pai, stati, dom'le, de ce insirati tevile astea in mijlocul strazii, daca nici macar n-ati inceput sa sapati?! Ei cica nu ma intereseaza pe mine. Am sunat la CET la vreo 3-4 numere, la Secretariat, la Distributie si nu mai stiu unde, dar nu m-a bagat nimeni in seama. Am dat telefon si la Politia Rutiera, dar mi-au zis ca-i comandantul intr-o sedinta si n-am rezolvat nimic. De citeva ore sint blocat aici, iar ei nu dau doi bani...", ne-a declarat patronul.
Intrebat de reporterul nostru in ce consta lucrarea respectiva, seful echipei de la CET, un anume domn Tudor, a precizat ca se schimba conducta de termoficare a caminului de batrini "Sf. Nicolae". "Avem aviz pentru restrictionarea circulatiei, de la Politia Rutiera", a precizat seful de echipa explicind ca, din experienta pe care o are, de ani de zile, de cind lucreaza in domeniu, stie ca nu trebuie sa cedeze in fata soferilor, fiindca santierul se transforma in haos, daca fiecare parcheaza pe unde vrea. "Si asta inseamna ca trebuie sa ma blochezi pe mine?!", s-a rastit patronul Bogdan, ajuns pe punctul de a ceda nervos. "Nu blocam, dom'le, pe nimeni, uite acum vin baietii si muta tevile alea. Le-am fi mutat pina acum, dar s-a stricat un excavator si n-a mai ajuns aici", a explicat seful de la CET. In minutul imediat urmator, subalternii sai au mutat conductele de-a lungul trotuarului, deblocind masina reclamantului si detensionind situatia. Care situatie s-a tensionat, din cite se vede, absolut fara rost!
Categorie articol: 

Comentarii