Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Meriti mai mult, cere!"

Aproape 100 de fermieri din judetele Braila, Galati si Buzau precum si reprezentanti ai tuturor institutiilor brailene din sectorul agricol au participat, vineri, la simpozionul organizat de Compania "Procera Agrochemicals" Romania SRL. Obiectivul manifestarii, prezentarea lotului demonstrativ infiintat de "Procera", cu sprijinul societatii "Agro Periland" Urleasca. Prezentarea a cuprins descrierea hibrizilor de floarea-soarelui (FUJI si NEVADO) si de porumb (GENEROS). Caracteristica evidentiata in mod expres a fost productivitatea ridicata a hibrizilor, chiar si in conditiile unui an mai putin favorabil. A fost subliniata, de asemenea, comportarea buna a acestora fata de atacul bolilor si al daunatorilor, precum si faptul ca hibridul "Fuji" a prezentat o rezistenta totala la rasele de Lupoaie (Orobanche) existente in zona noastra.
Dupa prezentarea in amanunt a hibrizilor din lotul demonstrativ, a ofertei de servicii si pesticide pentru anul agricol 2006-2007, conducerea "Procera" a adus in discutie si cele doua programe de fidelitate derulate anul acesta, "Bonus 2006", inclusiv sectiunea "Puncte de aur" si "Agrocredit". Prezentarile au fost facute de catre Daniel State, directorul executiv al firmei, George Fedorovici, director de marketing si Mihai Radu, directorul de zona.

Bonus 2006

Anul acesta, Programul "Bonus" vine cu mai multe noutati fata de anii anteriori: introducerea unei sectiuni noi (PUNCTE DE AUR), organizarea a 2 excursii cu destinatii diferite si reportarea punctelor pe un interval de 3 ani. Punctele, cistigate prin achizitionarea produselor "Procera", pot fi transformate in: bonuri valorice, cu care pot fi achizitionate produse din reteaua de magazine "Selgros"; puncte de aur, in schimbul carora pot fi alese dintr-o gama foarte larga, produse de uz casnic si personal; sau in bilete de excursie. Pentru 8.000 de puncte acumulate, "Procera" isi rasplateste clientii cu o excursie "super", iar pentru 15.000 de puncte, cu o excursie "de vis".

Agrocredit

Agrocredit este un program al carui obiectiv principal il constituie sustinerea agricultorilor din Romania, atit prin asigurarea input-urilor necesare desfasurarii activitatilor agricole, cit si prin asigurarea desfacerii productiei agricole. Programul a demarat anul acesta prin sustinerea culturii de rapita si va continua in campaniile urmatoare cu culturile de floarea-soarelui, porumb si soia.
"Procera Agrochemicals" Romania a fost infiintata in 2001, ca reprezentant exclusiv in tara noastra al firmei americane PROCERA. Principalul obiect de activitate il constituie producerea si comercializarea de pesticide.
In judetul Braila, "Procera" are organizate doua loturi demonstrative, unul la Urleasca, pe terenurile societatii "Agro Periland" si unul la Ianca, pe terenurile societatii "Radiall Service". Tot in judetul Braila, "Procera" are si 4 distribuitori: "Agrogeora", "Chimagri", "Agro Center Company" si "Evo Plant".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii