Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mergem sa cistigam pentru a avea liniste in retur"

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, miercuri, inainte de plecarea delegatiei FC Dinamo in Malta, pentru meciul din prima mansa a turului intii preliminar al Cupei UEFA, ca echipa sa merge sa cistige partida cu Hibernians Paola pentru a avea un retur linistit.
"Nu am emotii. Eu am incredere in jucatorii mei. Mergem sa cistigam. Sigur nu o sa fie usor pentru ca am vazut ca meciurile de acasa le joaca destul de bine. Au o istorie destul de interesanta in cupele europene, mai ales in jocurile de acasa. Tratam cu mare seriozitate si respect aceasta echipa si sper sa obtinem un rezultat care sa ne dea liniste pentru meciul retur", a spus Rednic.
Rednic sustine ca a stabilit deja echipa pentru meciul de joi. "Am stabilit deja primul 11, am exersat cu el si loviturile libere. Toti jucatorii sint pregatiti pentru acest joc. Avem doua indisponibilitati, Codreanu si Predescu, care nu fac deplasarea, in rest am luat toti jucatorii plus trei portari", a precizat antrenorul Rednic.
Tehnicianul a mentionat ca isi doreste un lot de 25 de jucatori pentru viitorul sezon, pe care sa se bazeze atit in campionat, cit si in cupele europene. "Suntem in discutii avansate cu doi jucatori. Cred ca este nevoie ca acestia sa vina. Nu intra in calcul pustiul de 19 ani, Mendy. Am 21 de jucatori cu cei doi, 23. Mi se pare un lot mic pentru sezonul care o sa urmeze. Vreau sa am in lot cel putin 25 de jucatori, plus doi-trei jucatori tineri, care se vor pregati cu noi", a mai spus Rednic.
Dinamo va intilni, joi, formatia Hibernians Paola, in mansa intii a primului tur preliminar al Cupei UEFA. Partida se va desfasura pe stadionul Ta'Qali, de la ora 22.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii