Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Medicul diabetolog Aurelia Minescu s-a sinucis

* aceasta ar fi înghițit mai multe medicamente * descoperirea șocantă a fost făcută chiar de soțul ei, cardiologul Bogdan Minescu

 

Dr. Aurelia Minescu, medic diabetolog, ieșită la pensie, a decis să părăsească această lume mult mai devreme decât era în planul Divinității. Aceasta s-ar fi sinucis înghițind mai multe medicamente. Trupul ei neînsuflețit și fără urme de violență a fost găsit în casă, de către medicul cardiolog Bogdan Minescu, care-i era soț, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Medicii legiști i-au făcut deja autopsia, iar acum familia se ocupă de cele creștinești și necesare înmormântării.

Dr. Aurelia Minescu avea 64 de ani și se pensionase de câteva luni. Apropiații cred că această schimbare din viața ei ar fi fost greu de suportat. Adevăratele motive care au făcut-o să-și pună capăt zilelor au fost numai de ea știute.

Surse apropiate anchetei ne-au precizat însă că dr. Aurelia Minescu a lăsat un bilet de adio, prin care își cere scuze soțului, căuia i-a scris că, deși a fost cel mai bun soț, ”problemele de sănătate nu o mai lasă să continue”.

Condoleanțe familiei îndoliate!
Categorie articol: 

Comentarii