Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciurile din etapa a 12-a a Ligii a III-a se dispută astăzi

• Viitorul Ianca primeşte vizita echipei de pe locul al doilea, CS Afumaţi • CS Făurei joacă în deplasare, la FCSB 2 • Dacia Unirea întâlneşte la Însurăţei o vecină de clasament, Agricola Borcea

 

Astăzi, 8 noiembrie, au loc meciurile din cadrul etapei a 12-a a Ligii a III-a, una în care sunt angrenate şi cele trei formaţii din judeţul Brăila.

Cel mai dificil adversar îl are Viitorul Ianca, echipa pregătită de Laurenţiu Ivan urmând să o întâlnească pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca pe CS Afumaţi, formaţia de pe locul al doilea din Seria a II-a. Cu toate că se prefigurează un joc dificil, echipa gazdă are un singur obiectiv, victoria.

“Înfrângerea din runda precedentă ne-a scos din zona obiectivului pe care ni l-am propus, locurile 1-6. Suntem pe poziţia a 8-a înaintea acestei etape şi trebuie să abordăm partida cu CS Afumaţi cu mare responsabilitate pentru a obţine cele 3 puncte şi să revenim în zona obiectivului', ne-a declarat Cosmin Necoră, directorul sportiv al Viitorului Ianca.

Tot astăzi, CS Făurei, locul al 10-lea, se deplasează la FCSB 2, formaţie aflată pe poziţia a 12-a. Un meci greu pentru formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, însă potrivit tradiţiei echipa fostului internaţional stelist porneşte cu prima şansă la obţinerea unui rezultat pozitiv.

Tot pe teren propriu va evolua şi Dacia Unirea. Impropriu spus însă pe teren propriu pentru că formaţia pregătită de Florentin Petre joacă la Însurăţei cu Agricola Borcea. Ambele echipe sunt în zona retrogradării, Dacia Unirea ocupă locul al 14-lea, iar adversara sa se află o poziţie mai sus. Dacia Unirea poate bifa un succes care să-i crească şansele de a părăsi zona “nisipurilor mişcătoare” ale retrogradării.

 

Etapa a 12-a programează astăzi meciurile:

CS Tunari - CS Medgidia

Dacia Unirea Brăila - Agricola Borcea

Viitorul Ianca - CS Afumaţi

Metalul Buzău - Unirea Slobozia

Recolta Gheorghe Doja - Axiopolis Sport Cernavodă

FCSB 2 - CS Făurei     

Mostiştea Ulmu - SC Popeşti Leordeni

Poseidon Limanu-2 Mai - Înainte Modelu
Categorie articol: 

Comentarii