Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri grele pentru echipele din Liga a III-a

Petrolistii incearca sa scoata totul din cele doua partide de pe teren propriu

Dupa esecul usturator din runda precedenta, Petrolul se pregateste sa treaca cu succes peste doua runde pe teren propriu care-i mai pot atenua din startul destul de ezitant de sezon competitional.
Echipa pregatita de Baldovin ocupa pozitia a 11-a si va primi astazi replica unei echipe din apropierea podiumului, UFC Chitila, formatie care are trei puncte mai putin decit lidera si ocupa locul al cincilea.
La gazde sint in continuare probleme de lot. Bulancea este accidentat, Grosu suspendat in urma eliminarii din etapa trecuta, iar Dorin Zainea se pregateste cu juniorii, locul lui de antrenor secund fiind preluat de doua etape de Viorel Ciucasu.
Partida este foarte dificila pentru petrolisti, insa ea trebuie abordata numai la victorie, in caz contrar echipa putind cobori intr-o zona periculoasa.
UFC Chitila a acumulat pina in prezent noua puncte, cistigind doua meciuri pe teren propriu, 1-0 cu Oil Terminal si 2-0 cu Callatis Mangalia chiar in runda trecuta, dar a obtinut si un succes in deplasare, 3-2 la Rocar ANEFS.
Inaintea acestui meci, Petrolul are doar sase puncte, trei dintre ele fiind obtinute in deplasarea de la Oil Terminal.
"Vom incerca sa cistigam aceste doua meciuri pe care le avem pe teren propriu si speram ca in felul acesta sa iesim din criza prin care trecem. Nu stim prea multe despre aceasta formatie, important este sa jucam noi si sa nu repetam greselile din partida anterioara de pe teren propriu", a declarat Iancu Teodorescu, presedintele clubului petrolist.

AS Viitorul Insuratei, la primul joc cu un nou antrenor principal

Daca la Petrolul a fost inlocuit antrenorul secund care era si jucator, la AS Viitorul Insuratei a fost instalat un nou antrenor principal - Dan Asandei - cel care a reusit sa promoveze echipa, Marian Stavarache, indeplinind de luni functia de antrenor secund.
Teoretic, formatia din Insuratei, care a fost si lidera la un moment dat a seriei a II-a, ar avea sanse sa smulga un egal la ex-divizionara B, Callatis Mangalia. In sprijinul acestei afirmatii vin rezultatele pe care gazdele de astazi le-au obtinut in acest sezon, Callatis avind un singur meci cistigat, unul incheiat la egalitate si, cu patru puncte acumulate, ocupa locul al 15-lea, unul aflat in zona retrogradarii.
Si echipa din Insuratei se confrunta cu probleme de lot, doi dintre titulari, Samuila si Viorel Tanase, fiind in continuare accidentati.
Callatis revine pe teren propriu dupa o infringere cu 2-0 la UFC Chitila, iar Viitorul dupa o remiza pe teren propriu.
"Este un joc dificil pentru ca, orice s-ar spune, Callatis mai are in lot o serie de jucatori cu experienta Diviziei B, iar locul pe care il ocupa este doar unul conjunctural. Eu sper sa ne mobilizam, sa jucam la rezultat, pentru ca si o remiza pe terenul acestei adversare reprezinta un rezultat bun, de palmares, pentru noi.

Etapa a 6-a programeaza meciurile:
Dinamo II Bucuresti - Aurora 23 August
CS Ovidiu - CS Phoenix Ulmu
Callatis Mangalia - AS Viitorul Insuratei
Steaua II Bucuresti - Farul II Constanta
Politehnica Timisoara - Oil Terminal Constanta
Dunarea Calarasi - AS Dodu Bucuresti
Unirea Slobozia - Rocar ANEFS Bucuresti
Portul Constanta - Inter-Gaz Bucuresti
Petrolul Ianca - UFC Chitila
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii