Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri “tari” la Urleasca şi Însurăţei în etapa a 16-a a Ligii a IV-a

• este ultima etapă care se mai dispută în acest an • Sportul Chiscani stă

 

Etapa a 16-a, ultima din Liga a IV-a care se mai dispută în acest an, programează două partide interesante, între formaţii egale valoric, dispute care se pot ridica la statutul de meciuri derby.

Unul dintre acestea are loc la Urleasca, iar adversare sunt Victoria Traian, locul al 2-lea, şi Voinţa Vişani, locul al 5-lea. Echipa gazdă vine după un semieşec, 1-1, la Cazasu, unde a beneficiat însă de un sprijin substanţial din partea arbitrului de centru ca să obţină şi această remiză şi se va lupta pentru cele 3 puncte puse în joc pentru a reveni pe primul loc în clasament. Asta în condiţiile în care lioderul la zi, Sportul Chiscani, stă în această rundă. Însă Victoria Traian nu are o misiune uşoară în faţa unei formaţii, Voinţa Vişani, care, dacă va beneficia de aportul jucătorilor importanţi din lot, poate să obţină un rezultat pozitiv la Urleasca.

Cel de-l doilea joc important al acestei runde este cel de la Însurăţei în care se “duelează” două vecine de clasament: Viitorul Însurăţei, locul al 3-lea, şi ACSC Cazasu, locul al 4-lea. Ambele formaţii vin după rezultate foarte bune astfel că se anunţă o partidă “incendiară”.

Echilibrată pare a fi şi disputa de la Tudor Vladimirescu dintre Pandurii şi Dacia Berteşti. În celelalte două partide ale etapei a 16-a, Voinţa Plopu şi Viitorul Şuţeşti sunt favorite la victorie în întâlnirile cu Dinamic Unirea, respectiv Dacia Unirea II Brăila.

Înaintea a cestei etape, lider este Sportul Chiscani cu 40 de puncte, pe locul al doilea se află Victoria Traian 38 puncte, iar pe al treilea Viitorul Însurăţei 33 puncte. Celelalte trei poziţii care asigură participarea la turneul play-off sunt ocupate în ordine de ACSC Cazasu 25 puncte, Voinţa Vişani 24 puncte, Viitorul Şuţeşti 21 puncte.

 

Etapa a 16-a programează meciurile:

Pandurii Tudor Vladimirescu - Dacia Berteşti

Victoria Traian - Voinţa Vişani

Viitorul Însurăţei - ACSC Cazasu

Voinţa Plopu - Dinamic Unirea

Viitorul Şuţeşti - Dacia Unirea II Brăila
Categorie articol: 

Comentarii