Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci oficial, astăzi, pe stadionul Ştefan Vrăbioru

• Viitorul Ianca şi CS Făurei se luptă pentru un loc în faza a treia, naţională, a Cupei României la fotbal • meciul începe la ora 17.30

 

Astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca se dispută o interesantă partidă oficială de fotbal între două formaţii din judeţul Brăila, Viitorul Ianca şi CS Făurei, meci contând pentru faza a doua, naţională, a Cupei României la fotbal..

Se întâlnesc două grupări fotbalistice, între care există o mare rivalitate sportivă, cu mulţi jucători cu experieţa Ligii a II-a şi a III-a în componenţă, astfel că se anunţă un duel interesant pentru calificarea în etapa a treia a fazei naţionale a Cupei României.

În conformitate cu formatul aprobat în şedinţa Comitetului de Urgenţă din 16 iulie 2019, în această etapă au intrat în competiţie cele 38 de câştigătoare ale fazei întâi şi 22 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3, urmând a se disputa un total de 30 de meciuri, într-o singură manşă, eliminatorie.

Viitorul Ianca s-a calificat în această etapă după ce a învins-o în primul tur, cu 5-0, pe Sportul Chiscani, iar CS Făurei, după o victorie cu 2-1, în prelungiri, la CSM Rm. Sărat.

Conform articolului 30, punctul 9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa două reprize de prelungire a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitatea va persista, câştigătoarea se va stabili în urma loviturilor de departajare de la 11 m.
Categorie articol: 

Comentarii