Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci de infarct între HC Dunărea și HC Zalău

* echipa antrenată de Tadici s-a impus cu 27-26, grație unui gol marcat de Alexandra Severin, cu trei secunde înainte de final * după etapa a 3-a HC Dunărea a coborât pe locul al 5-lea în clasamentul Ligii Florilor

 

Meciul dintre HC Zalău și HC Dunărea, a fost unul foarte disputat, cu multe rasturnări de scor, încheiat cu victoria la limită, 27-26, a formației pregătite de Gheorghe Tadici, grație unei reușite ale Alexandrei Severin realizate cu trei secunde înainte de finalul partidei. Un meci în care arbitrii Iliescu și Manea au susținut discret, în câteva rânduri, dar decisiv, formația din Zalău. După etapa a 3-a, HC Dunărea a coborât pe locul al 5-lea în clasamentul Ligii Florilor. 

Mitrache a țintit bara din aruncare de la 7 metri în minutul 3, iar la atacul următor HC Dunărea a deschis scorul prin Sazdovska. După golurile însrise de Severin și Dindiligan, HC Zalău a condus pentru prima dată în partidă, 2-1, în minutul 5. Însă în primele 22 de minute HC Dunărea a fost echipa care a condus pe tabela de marcaj, însă nu la o diferență mai mare de două goluri. Finalul de repriză a aparținut echipei antrenate de Tadici. De la 22-22, HC Zalău s-a desprins la patru lungimi 12-8, în minutul 26, însă după primele 30 de minute decalajul era de doar două puncte între cele două formații, 14-12, în favoarea Zalăului.

Formația brăileană a început foarte bine partea a doua a întâlnirii, Tamires și Udriștoiu au înscris și în minutul 33 s-a restabilit egalitatea, 14-14. După o “dublă” realizată de Dindiligan, HC Zalău s-a desprins la 16-14 dar Sazdovska și Tiron au restabilit egalitatea pe tabelă, 16-16. Până în minutul 50 HC Dunărea a condus la un gol diferență iar Zalăul a egalat de fiecare dată. Cu toate că a jucat în inferioritate numerică pe finalul partidei, Kanaval fiind eliminată în minutul 29, HC Dunărea a reușit să recupereze decalajul de două goluri în favoarea adversarei sale și a egalat în ultimul minut prin Milic, 26-26. Însă la ultimul atac Severin a înscris cu trei secunde înainte de final și a adus victoria pentru formația sa, 27-26.

Pentru HC Dunărea au marcat: Dmitrovic 6 goluri, Sazdovska 6, Udriștioiu 5, Tiron 4, Zamfirescu 4, Milic 1, iar pentru HC Zalău au înscris: Dindiligan 12 goluri, Severin 7, Jazi 3, Mitrache 2, Lazea 1, Ivan 1, Mihart 1.

 

Rezultatele înregistrate vineri, 30 octombrie, în etapa a 3-a:

Activ Prahova Ploiești – Măgura Cisnădie 19-27

SCM Gloria Buzău – Universitatea Cluj-Napoca 28-19

CSM Galați – CSM București 29-41

Dacia Mioveni – SCM Craiova 25-28

Crișul Chișineu-Criș - SCM Rm. Vâlcea 23-40

HC Zalău – HC Dunărea Brăila 27-26

Rapid București – Gloria Bistrița 25-27

CSM Slatina – Minaur Baia Mare 22-28
Categorie articol: 

Comentarii