Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci încheiat cu scandal înainte de Paşti, în Liga a IV-a din Brăila

• motivul a fost din nou arbitrajul • Victoria Traian a câştigat cu 3-2 partida cu Viitorul Şuţeşti, golul victoriei fiind marcat în minutul 98 • liderul, Viitorul Ianca, a câştigat cu 3-0 partida cu Voinţa Vişani

 

Din cauza arbitrajelor foarte slabe apar din ce în ce mai des incidente în fotbalul judeţean, în cazul de faţă fiind vorba despre un meci din Liga a IV-a, Victoria Traian - Viitorul Şuţeşti. Ajutată de arbitri în finalul returului ca să obţină un egal, 2-2, cu FC Urleasca, Victoria Traian a beneficiat din nou de un arbitraj părtinitor miercuri, în etapa a 3-a a turneului play-off, în partida cu Viitorul Şuţeşti. Echipa din Şuţeşti a condus cu 2-0 dar din acel moment formaţia favorizată a fost cea din Traian. Scorul a fost egal după timpul regulamentar de joc, adică după 90 de minute, moment în care Romeo Preda, arbitrul de centru a arătat că prelungeşte partida cu 4 minute, ulterior a mai arătat un minut de prelungire dar în realitate jocul a durat până în minutul 98, exact momentul în care Victoria Traian a marcat golul victoriei. Arbitrul de centru i-a eliminat în timpul meciului pe Zărnescu şi Crangă de la oaspeţi, iar după încheierea partidei cartonaş roşu a primit şi Mâţă, care a avut un dialog mai puţin ortodox cu Preda.

Surse din anturajul echipei Viitorul Şuţeşti susţin că echipa nu se va mai prezenta la următoarele jocuri din play-off. Iar motivul îl reprezintă maniera în care este arbitrată această formaţie, mai ales în meciurile din play-off.

Liderul, Viitorul Ianca a defilat în partida cu Voinţa Vişani, pe care a învins-o la scor de neprezentare, 3-0. Golurile echipei din Ianca au fost înscrise de Postolea, Ndigwe şi Pisică.

Meciurile programate în etapa a 3-a a turneului play-out au loc sâmbătă, 27 aprilie.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 3-a a turneului play-off:

C.S Viitorul Ianca - Voinţa Visani 3-0

Victoria Traian - Viitorul Sutesti 3-2
Categorie articol: 

Comentarii