Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masinile Politiei Rutiere au intrat pe miinile elevilor

"Bataie" pe locul soferului, in masina de politie. Este ceea ce s-a intimplat ieri cu elevii care au vizitat sediul Politiei Rutiere Braila, cu ocazia Zilei Portilor Deschise, tinerii ingramadindu-se care mai de care, sa vada cum este sa privesti lumea prin parbrizul masinii cu girofar. Citeva zeci de elevi au profitat de ocazie, pentru a vizita sediul Politiei Rutiere, a vedea dotarile oamenilor legii si a discuta cu acestia. Oaspetii au fost intimpinati de seful institutiei, subcomisarul Dumitru Budes, care le-a vorbit despre munca sa si a colegilor sai, i-a invitat pe cei care sint atrasi de aceasta profesie sa li se alature, cind vor implini virsta necesara - fie ei fete sau baieti - si a incheiat reamintindu-le si citeva reguli de circulatie elementare, cerindu-le sa fie atenti, fie ca sint pietoni, fie ca vor fi la volan, pentru a evita posibile accidente, care le-ar afecta si viata lor, si pe a altora.
Dupa discutiile din sediu, adolescentii au trecut la partea distractiva a programului: au iesit in parcarea institutiei, unde au dat navala sa urce in masinile Politiei. Subinspectorul Doru Stancuna le-a aratat cum se foloseste radarul si etilotestul, precum si statia din dotare.
Elevii au plecat multumiti de vizita la sediul Politiei Rutiere, iar cei care au deja carnet spera ca toate intilnirile lor de acum inainte cu oamenii legii sa fie numai in asemenea imprejurari fericite.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii