Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marinela Patru fata in fata cu Vasile Margulescu

Astazi dupa-amiaza, de la ora 18.00 si duminica dimineata, HC Dunarea va sustine o dubla partida de verificare, teste mult mai dificile decit precedentul, deoarece adversara brailencelor este o formatie cu un palmares impresionant, Rapid Bucuresti.
Va fi cel de-al doilea test al Marinelei Patru, ca antrenoare.
Ceea ce este imbucurator este faptul ca noile achizitii sint jucatoare valoroase, care impreuna cu celelalte componente ale lotului vor face din Dunarea Braila o formatie redutabila in sezonul urmator. Ada Moldovan, Radulescu, Buzila, Alina Braniste, Craciun, Avadanii dar si jucatoarele tinere, precum Tomuleanu, Lupu si Eseanu au sansa de a-si arata potentialul fizic si tehnico-tactic in fata unei grupari care in campionatul urmator vizeaza un loc de cupa europeana.
Cel de-al doilea meci dintre Dunarea si Rapid Bucuresti se va derula duminica dimineata.

O unguroaica vine in probe la Dunarea

Cu toate ca oficial nu s-a spus nimic referitor la posibilele achizitii, se pare ca luni dupa-amiaza, cel tirziu, la Braila va sosi o jucatoare din Ungaria, Zsuzsanna Lovasz, o handbalista experimentata care a evoluat in sezonul trecut la Dunaferr.
Lovasz, care in cariera sa a jucat la toate cluburile mari din tara vecina, poate evolua atit ca extrema cit si ca inter.
Zsuzsanna Lovasz a facut parte din echipa olimpica a Ungariei la Olimpiada de la Sidney din 2000, dar si la cea de la Atena, patru ani mai tirziu, iar la actuala editie din China si-a pierdut locul din lotul national, pe ultima suta de metri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii