Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Dragomir deschide noul sezon al emisiunii “Realitatea în Obiectiv”

• primarul municipiului Brăila este invitatul lui Marian Coman în cadrul ediţiei de astăzi, 3 octombrie, începând cu ora 20.00

 

Teme provocatoare, realităţi locale şi naţionale, oameni cheie din politică şi administraţie publică, dar şi personalităţi ale lumii culturale. Sunt elementele pe care telespectatorii le vor descoperi în noul sezon al emisiunii “Realitatea în Obiectiv”, realizată de Marian Coman pentru Realitatea TV Galaţi – Brăila.

În prima ediţie a emisiunii, difuzată în această seară de la ora 20.00, Marian Coman supune dezbaterii activitatea desfăşurată de Marian Dragomir în primele luni de mandat pe fotoliul de primar al municipiului Brăila.

“Au trecut mai bine de trei luni de când domnul Dragomir şi-a început mandatul, suficiente, cred, pentru un dialog din care să înţelegem care este viziunea domniei sale asupra viitorului acestui oraş, acum când emoţiile şi energia din campania electorală s-au estompat şi putem discuta la rece despre ce s-a făcut şi mai ales despre ce se poate face pentru Brăila şi locuitorii ei”, a declarat Marian Coman. El a adăugat faptul că telespectatorii pot adresa întrebări primarului pe pagina de Facebook a emisiunii - https://www.facebook.com/realitatea.in.obiectiv/

“Realitatea în Obiectiv” este un proiect media realizat în parteneriat de Realitatea TV Galaţi – Brăila şi cotidianul “Obiectiv – Vocea Brăilei” şi îşi propune să fie un talk-show incitant, centrat pe subiecte la zi din politică, administraţie publică ori cultură. În Brăila, programele studioului zonal Realitatea TV pot fi recepţionate atât de abonaţii RCS&RDS, cât şi de cei ai UPC, în sistem analogic.
Categorie articol: 

Comentarii