Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Cozma a fost comemorat la Braila

"Am organizat acest eveniment pentru omul si handbalistul Marian Cozma care la doar 26 de ani a plecat prematur dintre noi. Pe de alta parte, deoarece majoritatea profesorilor de handbal de la LPS, au jucat handbal cu tatal sau, am gasit de cuviinta sa fim alaturi de Petre Cozma in aceste momente foarte grele prin care trece", a declarat profesorul Tudorel Ciochia.
Toti cei prezenti ieri in sala LPS-ului au tinut un moment de reculegere, apoi unul dintre elevi a evocat cateva etape din cariera handbalistului bucurestean, dupa care, au depus flori si lumanari intr-un loc special amenajat de organizatori, chiar in fata unei porti de handbal.
Vadit afectat de aceasta pierdere grea pentru handbalul masculin romanesc, fostul coechipier cu greu si-a gasit cuvintele.
"Am fost colegi la nationala de juniori, el era mai mic decat mine dar am fost adversari in cateva partide. Era un handbalist de talie mondiala, insa acum cuvintele sunt de prisos, oricum este un moment de grea incercare pentru handbalul romanesc. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace", a spus cu lacrimi in ochi Cristian Balcan.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii