Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maria Naidin şi Andreea Marinescu, pe podium la Memorialul “Aurel Câmpeanu”

• la turneul internaţional de judo organizat la Focşani au participat peste 400 de judoka din ţară • cele două sportive de la CSM Brăila s-au clasat pe locul al doilea

 

Cu toate că sezonul competiţional oficial de judo s-a încheiat, sportivii cluburilor din România au început deja să se pregătească pentru competiţiile din 2019.

Două judoka de la CSM Brăila, Maria Naidin şi Andreea Marinescu, însoţite de antrenoarea Carmen Constantin, au participat la Turneului Internaţional de Judo, Memorialul “Aurel Câmpeanu” de la Focşani şi, după evoluţii foarte bune, s-au clasat pe locul al doilea.

Maria Naidin a câştigat trei meciuri la categoria 40 kg U15, dar l-a pierdut pe cel din finala cu o sportivă din Craiova, iar Andreea Marinescu, la categoria 44 kg, U18, a câştigat două meciuri şi a pierdut, de asemenea, în finală.

“Rezultatele sunt foarte bune ţinând cont de numărul mare şi de valoarea sportivelor care au concurat. Fetele au participat şi la acel stagiu de pregătire, o lecţie extraordinară de judo pentru tinerii judoka, unde au avut posibilitatea de a se antrena şi de a afla din secretele marelui campion Asley Gonzalez”, ne-a declarat antrenoarera Carmen Constantin.

La ediţia din acest an a Turneului Internaţional de Judo, Memorialul “Aurel Câmpeanu”, participanţii au avut parte şi de o surpriză plăcută: organizatorii l-au invitat pe vicecampionul olimpic şi campionul mondial de judo Asley Gonzalez, care împreună cu partenerul său de antrenament, românul Vlad Vişan, component al lotului olimpic de judo al României, au susţinut un stagiu de pregătire.

În altă ordine de idei, reprezentantul secţiei de judo de la CSM Brăila, Paul Scurtu, este convocat la lotul naţional de juniori şi cadeţi.

“În urma rezultatului de la Campionatul Naţional de newaza, Paul a fost convocat la lot, o experienţă nouă pentru el, dar benefică pentru sezonul competiţional intern şi internaţional de anul viitor”, a explicat Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii