Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maria Iancu, Alin Artimon si Sabina Sloata s-au remarcat la nationalele de natatie pentru juniori II

Trei dintre cei opt inotatori care au fost prezenti la editia din acest an a Campionatelor Nationale de natatie pentru juniori II au obtinut rezultate remarcabile.
Vedeta delegatiei brailene, Maria Iancu, sportiva pregatita de antrenoarea emerita Laura Sachelarie, a cucerit patru medalii de aur, la 200, 400 si 800 m liber si la 200 m mixt si a devenit vicecampioana nationala in probele de 100 m liber si 200 m spate.
Pe locul al doilea in privinta numarului de medalii cucerite s-a clasat Alin Artimon, sportiv de la grupa antrenorilor Gabriela Stoicescu Clinciu si Valeriu Stoicescu. El a cucerit doua medalii de aur in probele de 400 si 1500 m liber si doua de argint, la 100 si 200 m liber.
Medalii in probele individuale au mai obtinut Sabina Sloata, argint la 100 si 200 m bras, dar si Catalin Carsote care s-a clasat al treilea in proba de 100 m liber. Carsote a mai cucerit o medalie de argint in proba de stafeta 4x100 m liber si alte doua de bronz la 4x200 m liber si la 4x100 m mixt.
De patru ori a urcat pe podium Bogdan Constantinescu. Sportivul antrenat de Cristi Draghita s-a clasat pe locul al doilea la 50 m liber si cu stafeta 4x100 m liber si tot de doua ori a cucerit bronzul, cu stafetele de 4x 200 m liber si 4x100 m mixt.
Ionut Stoian si Ionut Terchila au cucerit de asemenea cite trei medalii in probele de stafeta, iar primul si-a trecut in cont si un bronz la 200 m fluture.
Toate cheltuielile aferente acestei deplasari au fost suportate de Clubul Sportiv Municipal.
"Iancu, Artimon si Sloata au obtinut rezultate foarte bune si ma refer nu numai la medalii, ci si la timpii realizati la aceste campionate. Si ceilalti inotatori care se afla abia in primul an de juniori II au obtinut rezultate meritorii ceea ce ne face sa speram intr-o revigorare a natatiei brailene. Impreuna cu antrenorii am luat decizia ca Iancu, Artimon si Sloata sa ramina in cantonament la Bucuresti pentru a participa, in cea de a doua jumatate a acestrei saptamini la Campionatele Nationale de natatie rezervate seniorilor si juniorilor I. In cantonament mai sint Catalin Nistor, Dragos Chirila si Stefania Ion. Le-am asigurat tuturor celor mentionati conditii foarte bune de pregatire si sint convinsa ca si rezultatele vor fi pe masura", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii