Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marea fugăreală. Doi ploieşteni, prinşi cu droguri în maşină după o urmărire ca-n filme

poliţiştii brăileni au pornit în urmărirea unui autoturism, pe DN 2B, întrucât şoferul circula cu viteză şi nu a oprit la semnalele echipajului • la ieşirea din Lacu Sărat, maşina a fost oprită şi au fost identificaţi doi bărbaţi din Ploieşti, unul având interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu • în maşină era o toporişcă şi 23 de pliculeţe cu etnobotanice

 

Urmărire ca în filme, între localităţile Silistraru şi Lacu Sărat. Poliţiştii brăileni au fugit după un autoturism, care circula cu viteză şi nu a oprit la semnalale echipajului aflat în misiune pe şosea. Au aflat motivul după ce au reuşit să oprească maşina: la control s-au descoperit droguri.

Astfel, la data de 19 decembrie, în jurul orei 18.00, lucrătorii Serviciului Rutier, în timp ce exercitau atribuţiile de serviciu pe DN 2B, în localitatea Silistraru, au observat pe aparatul radar un autoturism având viteza de 97 km/h în localitate. Întrucât nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea autoturismului până la ieşirea din localitatea Lacu Sărat, unde a fost într-un final oprit. “Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că şoferul, în vârstă de 36 ani, este din municipiul Ploieşti, iar pasagerul tot un ploieştean, în vârstă de 27 ani. Acesta din urmă se afla sub control judiciar având interdicţia de a părăsi municipiul Ploieşti. În urma controlului autovehiculului au fost identificate o toporişcă şi 23 pliculeţe ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde maro”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere. În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase. În legătură cu fragmentele de substanţă vegetală, cel mai sigur etnobotanice, cercetările au fost preluate de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

Pasagerul fugit de acasă a fost predat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii fiind anunţaţi în legătură cu încălcarea de către acesta a condiţiilor controlului judiciar.
Categorie articol: 

Comentarii