Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mama si fiica, stilcite in bataie cu facaletul

Iritat de "tupeul" nevestei, care a refuzat sa-i faca o cafea, un individ de 37 de ani, din Faurei, i-a tras o bataie sora cu moartea, apoi a tabarit cu facaletul pe fiica sa, in virsta de numai 12 ani, fiindca a incercat sa-l opreasca.
Victimele agresiunii ne-au povestit ca scandalul s-a produs duminica, dupa ce Eugen Subtirica, din Faurei, a baut in nestire si a strigat-o pe sotie, cerind sa ii faca o cafea. Mariana Simona Subtirica, 33 ani, s-a dus in bucatarie, moment in care sotul
a blocat usa si a luat-o pe femeie la bataie cu facaletul. Auzindu-si mama tipind, fiica celor doi a incercat sa intre in bucatarie si, intrucit usa era blocata, a spart geamul. Atunci, tatal a luat-o si pe ea la bataie, tot cu facaletul.
Mama si fiica au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta - Corp B, fetita fiind internata in Sectia Chirurgie Infantila, iar mama ei la Chirurgie II, cu politraumatism cranio-facial si hematom la umarul drept. Dr. Bratu Balan, seful sectiei Chirurgie II, ne-a declarat ca femeii i se vor efectua examenul neurologic si oftalmologic, concluziile urmind a fi prezentate in maximum 3 zile. Totodata, victimele agresiunii vor fi supuse unor expertize medico-legale. Fetita, profund traumatizata psihic ne-a marturisit ca tatal ei nu este la prima "isprava" de acest gen.
Surse din cadrul IPJ Braila ne-au precizat ca, pina ieri dupa amiaza, fapta nu fusese reclamata nici de victime, nici de cadrele medicale de la spital, insa dupa sesizarile reporterilor nostri, a fost declansata o ancheta pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile evenimentului si a-l sanctiona pe bataus. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii