Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magia Culorilor la Casa de Cultură

vernisajul expoziţiei de quilling semnat de eleva Cameluţa Vasile are loc astăzi, 18 mai, de la ora 14.00

 

Sâmbătă, 18 mai 2019, de la ora 14.00, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă are loc vernisajul expoziţiei de quilling intitulată Magia Culorilor, unde vor putea fi admirate lucrările realizate de artista Cameluţa Vasile.

Cameluţa Vasile are 14 ani şi învaţă la Şcoala Gimnazială Mihail Sadoveanu. Atunci când a descoperit quilling-ul, adică în urmă cu 4 ani, nu îşi imagina că va ajunge să aibă propria expoziţie, însă acest lucru se întâmplă, azi, ca urmare a muncii depuse, dar şi a sprijinului oferit de nişte oameni minunaţi.

“Quilling-ul m-a atras încă din grădiniţă, ajungând acum să fie o parte din mine. Acesta mi-a dezvoltat răbdarea şi imaginaţia, iar odată ajunsă în ateliere, unde am interacţionat cu mulţi copii, mi-a facilitat creşterea stimei de sine şi a capacităţii de exprimare”, a subliniat Cameluţa Vasile, ale cărei lucrări vor putea fi admirate pe simezele Casei Memoriale Petre Ştefănescu-Goangă până la finele săptămânii viitoare. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila şi “Quilling by Monica”.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii