Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Madalina si Codrin vor fi inmormintati astazi

Codrin Geanopol si Madalina Damian vor fi inmormintati astazi, la ora 13.30, la Cimitirul Sf. "Maria" din cartierul Brailita. Fata va fi singura care, pe linga familie si prieteni, va fi condusa pe ultimul drum si de un preot. Si asta pentru ca, potrivit canoanelor bisericesti, sinucigasii nu au parte de slujba religioasa.
Cei doi soti au murit miercuri. Codrin a ucis-o pe Madalina si apoi s-a aruncat de la etajul 12 al unui hotel din Bucuresti. Anchetatorii spun ca baiatul a comis crima intr-un moment de criza, ca urmare a unei relatii tensionate cu sotia sa, pe care o banuia ca are o legatura sentimentala cu o femeie. Cunoscutii celor doi i-au povestit procurorului care se ocupa de caz si despre o alta aventura, insa de data aceasta a sotului, cu o alta femeie. Aceasta, in urma cu circa doua saptamini, ar fi fost ranita intr-un accident rutier consumat in Bucuresti, in masina sa aflindu-se si Codrin. Anchetatorii mai spun ca, de aproximativ o saptamina, baiatul intrerupsese orice contact cu prietenii si familia. Isi luase concediu de la serviciu, se inchisese in casa si nu mai raspundea la telefoane, comunicind doar prin sms. "Avind in vedere probele administrate pina in prezent, nu exista nici un dubiu privind persoana faptuitorului, desi s-au emis tot felul de ipoteze. Privitor la stadiul cercetarilor, in mare parte acestea au fost efectuate. Vom mai audia si alti martori, dar personajele principale, care cunosc situatia si sint implicate sub aspectul gradelor de rudenie, au fost deja audiate", a precizat procurorul criminalist Mircea Ionescu.
Anchetatorii mai asteapta acum raportul de constatare al Serviciului de Medicina Legala Braila, dupa autopsierea Madalinei si vor solicita Institutului "Mina Minovici" Bucuresti raportul autopsierii lui Codrin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii