Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mașină sustrasă după o petrecere și înfiptă în stâlp

* un tânăr din Însurăței a avut petrecăreți în vizită * unul dintre ei i-a luat mașina pentru a face o plimbare * numai că șoferul, băut și fără permis, a intrat cu autoturismul în stâlp

 

Un tânăr din Însurăței i-a sustras mașina unui cunoscut, după ce a petrecut împreună cu acesta, însă a scăpat volanul de sub control și a intrat într-un stâlp.

Cel în cauză este cercetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni.

Reclamația la Poliția orașului Însurăței s-a făcut în dimineața zilei de 18 ianuarie, ora 05.25, prin apel 112. S-a anunțat faptul că mașina unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din Însurăței, a fost găsită avariată.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, în acea noapte, persoana prejudiciată a organizat o petrecere la locuința sa, unde a invitat mai mulți cunoscuți. Printre aceștia era și un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, care, profitând de neatenția proprietarului, a sustras autoturismul.

Acesta a condus vehiculul pe drumurile publice și a lovit un stâlp de tensiune, producându-i avarii în partea dreaptă față. Polițiștii au stabilit că suspectul a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere și sub influența alcoolului, având o îmbibație alcoolică de 0,58 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

 
Categorie articol: 

Comentarii