Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maşină parcată lovită de un şofer beat şi fără permis

• în week-end, trei conducători auto, unii băuţi şi alţii fără permis, au avut parte de întâlniri neplăcute cu poliţiştii 

 

Poliţiştii rutieri au fost în acţiune pe şosele, la sfârşit de săptămână. Trei şoferi au fost prinşi băuţi la volan sau fără permis. Unul dintre ei, care era băut şi nu avea nici permis, a provocat un accident.

În ziua de 17 februarie, în jurul orelor 00.00, a avut loc un eveniment rutier pe raza municipiului Brăila. Un conducător auto de 31 ani care conducea autoturismul pe Str. Ion Ghica nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului, tamponând un autoturism parcat şi provocând avarii. Lucrătorii de poliţie ajunşi la faţa locului au constatat faptul că şoferul vinovat nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,81 mg/l, el fiind  condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru trei infracţiuni: conducerea unui vehicul fără permis, având numerele de înmatriculare provizorii expirate şi fiind sub influenţa alcoolului.

Tot în ziua de 17 februarie, la ora 8.30, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Ianca, au identificat un localnic de 29 ani, în timp ce conducea auto pe strada Nicolae Oncesu din oraş Ianca, având o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 16 februarie, în jurul orei 11.00, lucrători din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au identificat un brăilean de 50 ani care conducea autoturismul pe raza comunei Gemenele, având permisul de conducere reţinut. Nu a scăpat nici acesta de dosarul penal.
Categorie articol: 

Comentarii