Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Măsuri drastice luate de club după eliminarea echipei HC Dunărea din Cupă

•  Iryna Shutska Burtea, Cristina Gheorghe şi Nataşa Krnic vor evolua în următoarele trei meciuri pentru HC Dunărea 2 Brăila • restul jucătoarelor au primit avertismente

 

Eliminarea echipei HC Dunărea din Cupa României, după înfrângerea suferită pe terenul unei formaţii din Divizia A, AHCM Slobozia, nu a rămas fără urmări.

Conducerea clubului brăilean de handbal a programat, luni, 18 martie, o şedinţă de urgenţă, la care au fost prezenţi antrenorul Aurelian Roşca, directorul sportiv Sorinel Meca, preşedintele şi vicepreşedintele clubului, George Caranica respectiv Marian Neta şi bineânţeles tot lotul de jucătoare, mai puţin cele convocate la loturile naţionale.

Au fost analizate cauzele care au dus la acea înfrângere care a produs eliminarea echipei brăilene din Cupa României şi s-au luat o serie de măsuri menite să readucă echipa de la Dunăre pe linia rezultatelor pozitive pe care le-a obţinut în campionat sub bagheta antrenorului Aurelian Roşca.

Cu acest prilej s-a  decis că trei dintre handbalistele din lotul echipei din Liga Florilor, Iryna Shutska Burtea, Cristina Gheorghe şi Nataşa Krnic, se vor pregăti în continuare cu echipa a doua şi vor evolua în următoarele trei meciuri pentru HC Dunărea 2 Brăila.

Restul jucătoarelor au primit un avertisment din partea conducerii, sancţiune care să le readucă pe handbaliste cu picioarele pe pământ şi să se implice din toate punctele de vedere în realizarea obiectivului pe care clubul l-a stabilit la începutul acestui sezon, menţinerea în Liga Florilor.

Informaţiile ne-au fost furnizate de profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea Brăila.

Şediţa a avut efectul scontat, handbalistele au răspuns cu mare atenţie la antrenamentele care au urmat în această săptămână.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii