Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luptătorii români au devastat ringul la Brăila

Spectacol pe cinste la Gala Superkombat de la Brăila. Sâmbătă noapte, atât cei din faţa micilor ecrane, cât şi spectatorii din sală au putut urmări un show incendiar, din care nu au lipsit KO-urile spectaculoase şi schimburile de lovituri care au ridicat sala în picioare.
Deşi Sala Polivalentă nu a fost plină, publicul prezent şi-a susţinut din răsputeri preferaţii, în special pe românii "Coco" Rus, Lucian Danilencu, Benjamin Adegbuy şi Cătălin Moroşanu. Niciunul dintre cei patru nu a dezamăgit. Corneliu "Coco" Rus a câştigat prin decizie primul meci al galei, împotriva lituanianului Mindaugas Sakalauskas, însă a dat publicului un meci care ar fi meritat să facă parte din piramidă. La rândul lor, Lucian Danilencu şi Benjamin Adegbuyi au incediat sala învingându-şi adversarii prin KO executate ca la carte. Tulceanu Lucian Danilencu şi-a trimis adversarul, Tomas Pakutiskas (Lituania), la podea cu o lovitură care mai că nu i-a rupt piciorul oponentului, iar Benjamin Adegbuyi "i-a dat somn" lui Martin Hauser (Slovacia) pentru câteva secunde, în extazul publicului.
Nici cel pentru care majoritatea a venit la gală nu a dezamăgit, Cătălin Moroşanu oferind un meci în stilul său propriu. Românul l-a înfruntat pe olandezul Michel Andrade, pe care l-a învins clar la puncte.

03kombat2Evenimentul de sâmbătă seară de la Brăila a fost transmis în direct de către Eurosport şi Protv

În ce priveşte piramida galei, aceasta a fost câştigată de ucraineanul Pavel Zuravliov, care l-a învins întâi pe olandezul Ricardo Van De Bos, într-un meci ce a ţinut pulbicul cu sufletul la gură, apoi pe belgianul Sebastien Van Thielen. Pentru mulţi, surpriza neplăcută a serii a fost înfrângerea cunoscutului luptător Stefan Leko, de către Van Thielen. Pentru că în cele trei runde normale ale meciului ambii luptătorii au fost la egalitate, arbitrii au decis susţinerea unei runde suplimentare, pe care belgianul a câştigat-o prin decizia arbitrilor.
În urma piramidei de la Brăila, ucraineanul Zuravliov - care a primit cupa de la preşedintele CJ Brăila - va merge direct în finala de la Frankfurt, unde îi va înfrunta pe câştigătorii celorlalte 3 grand prix-uri ale circuitului susţinute în România. Aşa cum a explicat preşedintele Superkombat World Grand Prix, promoterul Eduard Irimia, "eroul" de la Frakfurt va pleca acasă cu o bursă în bani şi o maşină ediţie specială Mitsubishi Lancer Ralliart Superkombat, ce va fi adusă din România cu două zile înainte de meci, pentru ca fanii să o poată admira. La gală au fost prezenţi, de data aceasta ca simpli spectatori, şi luptătorii Ionuţ Iftimoaie şi Ionuţ "Pitbull" Atodiresei.
Evenimentul de sâmbătă seară de la Brăila a fost transmis în direct de către Eurosport şi Protv şi a fost recepţionat de peste 200 de milioane de telespectatori în 83 de ţări, pe 4 continente. De asemenea, a fost retransmis şi în America Latină.
Categorie articol: 

Comentarii