Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lumini de sărbători de 1,5 milioane lei

Primăria Brăila a alocat, ca şi anul trecut, un buget serios pentru iluminatul de sărbători. Suma se ridică, potrivit viceprimarului Doiniţa Ciocan, la 1,5 milioane de lei (15 miliarde de lei vechi), bani care vor intra tot în contul firmei "Luxten", cea care se va ocupa de aducerea instalaţiilor, montarea şi întreţinerea acestora.
"Vom folosi şi o parte din instalaţiile de anul trecut, dar vom avea şi elemente noi, mai dinamice şi mai colorate. Ca noutate, pe Calea Galaţi, în cartierul Vidin, de la linia de tramvai până la ieşirea din municipiu, vom avea şi instalaţii transversale, la fel ca pe Calea Călăraşilor. De asemenea, ornamentele montate pe Str. General Eremia Grigorescu (fosta Gării n.n.) vor fi mult mai dinamice decât anul trecut", ne-a declarat viceprimarul Ciocan. Aceasta a precizat că luminile vor fi aprinse oficial în data de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.
În ceea ce priveşte brazii de Crăciun, vom avea din nou trei exemplare foarte înalte, ce vor fi montate pe platoul din faţa Palatului Administrativ, lângă Catedrală şi în Orăşelul Copiilor din Parcul Monument. În plus, vor fi montaţi şi brazi de înălţime medie, în jur de 7 metri, în cartierele Vidin, Chercea, Apollo, Brăiliţa, Lacu Dulce, Viziru şi Radu Negru. Orăşelul Copiilor se va deschide pe 18 decembrie.

 
Categorie articol: 

Comentarii