Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lui Stancu i se pare normal ca PSD-istii sa ia locul democratilor in CA, la regiile subordonate CLM

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu considera ca organizatia sa a facut vreun lucru nelalocul lui, atunci cind a
acceptat ca un membru PSD sa fie numit in consiliul de administratie al unei regii subordonate Consiliului Local Municipal. Lui Stancu i se pare normal ca atunci cind un coleg de partid de-al sau - respectiv Marian Dragomir - are oportunitatea sa ocupe un astfel de post, sa o faca. Mai mult, el este de parere ca acest lucru nu poate fi interpretat ca o noua dovada a colaborarii PNL-PSD. Stancu a dat un raspuns la fel de evaziv si cind a fost rugat sa comenteze faptul ca, intimplator sau nu, si un partener de-al sau de afaceri, liberalul Sorin Costin, a ocupat un post intr-un CA la o regie subordonata CLM. Intrebat fiind daca nu este de parere ca Sorin Costin este incompatibil totusi cu calitatea de membru CA la Zona libera, in conditiile in care el face afaceri in port, Stancu a declarat ca nu este el cel care constata incopatibilitatile pentru CLM: "Este dreptul celor din firmele la care sint actionar sa traiasca in Braila. Ce ar trebui, sa-i excludem din oras si din judet? Nu am nici o parere sa spun ca sint pro sau contra, a fost propus in plenul Consiliului, a fost votat de consilieri, si totul este conform legii. Nu sint eu cel care trebuie sa spun daca Sorin Costin este incompatibil sau nu, cu calitatea de membru al CA la Zona Libera".
Amintim ca, la ultima sedinta CLM, trei democrati au fost schimbati din calitatea de membri CA la "Zona Libera" si CET, fiind inlocuiti cu doi liberali si un PSD-ist.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii