Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucian Bute va boxa în România

* preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a precizat că următorul meci al lui Bute se va disputa, în proporţie de 97 la sută, în România

Campionul mondial IBF, Lucian Bute, a sosit luni la Bucureşti, el declarând, într-o conferinţă de presă susţinută pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că îşi doreşte ca următorul său meci să îl dispute în România. "Îmi doresc foarte mult să boxez în România şi cred că a sosit momentul ca eu să boxez aici. Din cât am văzut, cei de la Interbox sunt de acord cu organizarea unui astfel de meci şi sper ca până la urmă el să se realizeze. Nu ştiu exact unde ar putea fi organizat un asemenea meci pentru că cea mai mare sală din România este Polivalenta, unde intră 4.000-5.000 de spectatori. Dacă acest meci se va ţine pe un stadion, va fi mult mai diferit pentru că eu nu am boxat niciodată afară. Sper totuşi ca meciul să aibă loc într-un loc unde pot veni cât mai mulţi suporteri", a spus Lucian Bute.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a precizat că următorul meci al lui Bute se va disputa, în proporţie de 97 la sută, în România . "Pot să spun că 97 la sută următorul meci al lui Bute va avea loc în România. Nu se ştie exact data la care va avea loc însă noi ne-am dori undeva prin 24 iulie. Rămâne de discutat locul în care va avea loc acest meci pentru că în Bucureşti nu avem deocamdată o sală prea mare. Vom lua în calcul disputarea meciului pe un stadion. Cele trei procente care au mai rămas până la sută la sută le-am lăsat pentru că mai avem câteva aşteptări din partea autorităţilor române de la nivel înalt", a spus el.

Obreja a mai precizat că organizarea unui meci pentru Bute în România va costa între trei şi patru milioane de euro. "Organizarea unui meci al lui Lucian Bute în România se ridică la costuri între trei şi patru milioane de euro, suma fiind determinată de locul în care se va disputa meciul şi de adversarul pe care îl va întâlni. Încă nu cunoaştem exact adversarul, avem câteva variante, însă deocamdată suntem în discuţii", a mai spus Rudel Obreja.
Categorie articol: 

Comentarii