Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu spune ca il vrea pe Mazilu, dar e prea scump

Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, miercuri, pe aeroportul Henri Coanda, ca il doreste pe atacantul Ionut Mazilu in lot, dar a precizat ca suma de transfer a jucatorului formatiei Sportul Studentesc este prea mare.
"Mazilu e o problema delicata. Daca sint intrebat, atunci spun ca l-as vrea imediat. Dar e totusi o suma mare de transfer. Sint oferte din strainatate pentru el si cluburi mai puternice care pot oferi mai mult decit ar putea da Rapidul. Daca am putea sa-l luam l-am lua imediat", a spus Lucescu.
Tehnicianul a mentionat ca nu se pune problema ca Mazilu sa fie adus la Rapid sub forma de imprumut daca Sportul Stundentesc va evolua in sezonul viitor in Liga a II-a: "Se vorbeste mult, dar de fapt lucrurile stau cu totul altfel". Lucescu a dezmintit un posibil transfer al portarului Cristian Munteanu la formatia giulesteana, precum si faptul ca atacantul Ciprian Vasilache va fi cedat echipei UTA.
Lucescu sustine ca schimbarea adversarului din prima etapa a Ligii I, dupa retrogradarea Sportului Studentesc si promovarea formatiei Pandurii Tirgu Jiu, are avantaje dar si dezavantaje.
"Pandurii e o echipa mai mica. E clar ca sint nepregatiti la momentul actual pentru Divizia A. Dar acolo e un teren dificil, conditiile sint mult mai proaste ca cele din Bucuresti. As fi preferat sa jucam in Bucuresti pentru ca venim dupa un drum destul de lung si am fi avut de partea noastra si suporterii. Deci din acest punct de vedere sintem in dezavantaj, dar ca valoare sigur ca e o diferenta", a afirmat Lucescu.
In ceea ce priveste meciul cu Sliema Wanderers, programat, joi, de la ora 19.00, din cadrul mansei secunde a turului I preliminar al Cupei UEFA, tehnicianul echipei Rapid a declarat ca acesta este doar un antrenament.
"Nu se mai poate intimpla nimic in acest meci din punct de vedere al calificarii. Nu conteaza golurile, ci sa cistigam si sa jucam bine. Este un antrenament al stresului si al mentalitatii. Important pentru noi este sa le dam posibilitatea celor trei jucatori din atac sa mai joace un meci impreuna. Sa inceapa cit mai repede sa se inteleaga pentru ca avem nevoie de asa ceva", a spus antrenorul, precizind ca cel de-al treilea portar al echipei, Andrei Marinescu, nu va putea fi folosit pentru ca nu se afla pe lista UEFA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii