Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Noi sintem vinovati pentru acest rezultat

Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat ca pentru remiza de pe teren propriu cu Pandurii Tirgu Jiu, scor 1-1, singurii vinovati sint chiar giulestenii, oaspetii reusind sa marcheze la singurul sut pe spatiul portii, insa a lasat sa se inteleaga ca este nemultumit si de arbitraj.
"Am controlat jocul in totalitate si trebuia sa cistigam. Dar, asa cum numai noi putem, am reusit sa nu o facem. Pandurii au reusit sa marcheze la primul lor sut pe spatiul portii si asta inseamna ca noi sintem vinovati. Cred ca daca erau altii in locul nostru, acum acest arbitru (n.r. - Teodor Craciunescu) nu mai exista, dar nu vreu sa comentez mai mult", a spus Lucescu.
Tehnicianul rapidist a pus numarul mare de ratari ale jucatorilor sai pe seama faptului ca acestia isi doresc foarte mult sa inscrie. "Asta e Rapidul. Creeaza foarte multe situatii de gol, dar si rateaza foarte multe. Se joaca, poate, si sub o presiune mare. Toata lumea e innebunita sa marcheze cit mai repede si sa inchida jocul", a mentionat Razvan Lucescu.
Dupa citeva raspunsuri, Lucescu, care a venit la conferinta de presa extrem de iritat, s-a ridicat si a intentionat sa plece. "O sa va spuna Cristi (n.r. - Cristi Costache, director de imagine al FC Rapid) mai multe, pentru ca face parte din conducerea clubului", le-a spus tehnicianul rapidist jurnalistilor, apoi i-a intrebat: "Mai aveti alte intreabri legate de fotbal?".
Rugat sa comenteze faptul ca un grup de suporteri rapidisti i-a cerut principalului actionar, George Copos, sa renunte la citiva jucatori si sa nu le mai plateasca salariile, Razvan Lucescu a spus: "Aceiasi jucatori au adus foarte multe satisfactii si succese unui Rapid care era necunoscut in Europa. Mai departe, e treaba conducerii, dar atita timp cit sintem angrenati intr-o lupta si mai sint 16 meciuri de jucat e firesc sa fie liniste. Noi trebuie sa ne reprosam ce s-a intimplat in vara, faptul ca in primele cinci etape nu am reusit sa cistigam decit un singur joc".
Categorie articol: 

Comentarii