Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Noi sintem cei care ne-am batut, dar nu trebuie sa renuntam la lupta

Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat ca derbiul cu Steaua s-a pierdut din cauza citorva greseli comise in aparare si a lejeritatii cu care atacantii au tratat unele faze in fata portii adverse, insa a subliniat ca formatia giulesteana nu renunta la lupta pentru locul doi.
"Fotbalul este injust. E greu sa spun ca am fi meritat sa cistigam, dar cu siguranta nu ar fi trebuit sa pierdem. Nu este corect, dar asta este fotbalul. Noi, in final, sintem cei care ne-am batut. Dezamagirea e destul de mare si cind stii ca ai facut tot e greu sa accepti o infringere. Va trebui sa nu renuntam la lupta. Campionatul se termina pe 23 mai", a spus Lucescu.
Tehnicianul crede ca "Rapid este o echipa ghinionista", dar a admis si ca are "hibe" din cauza carora pierde puncte. "Avem si noi hibele noastre, pentru ca la Vaslui am pierdut doua puncte, astazi la fel. Prima repriza a fost destul de echilibrata, urmata de o a doua, care, fara a fi deosebita sau spectaculoasa, a aratat un Rapid care a dominat, care si-a creat multe ocazii, si o echipa Steaua care a ajuns de doua ori la poarta si, pe doua grave greseli ale noastre in aparare, a marcat si a cistigat", a subliniat Lucescu.
Intrebat unde crede ca s-a gresit si rugat sa comenteze evolutia portarului Danut Coman, Razvan Lucescu a spus: "E vorba de lejeritatea noastra in fata portii si lejeritatea noastra la doua mingi lungi jucate de cei de la Steaua. O echipa cistiga in 11 si pierde in 11".
Antrenorul rapidist a explicat si de ce nu a mai fost folosit Ionut Mazilu, anuntat titular, dar al carui loc in formula de start a fost luat, in ultima clipa, de Emil Dica. "Din pacate, azi n-am avut doi atacanti, Buga si Mazilu. Ultimul a iesit din calcule cu 10-15 minute inainte de inceperea meciului si asta a perturbat toate schimbarile mele. El a avut o problema medicala la antrenamentul de ieri, iar astazi la incalzire a vazut ca are dureri mari si a spus ca nu poate juca", a mentionat Lucescu.
Rapid a pierdut, cu scorul de 2-3, derbiul cu Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I, si a ramas pe locul 4 in clasament, cu 44 de puncte, in timp ce "ros-albastrii", cu care se aflau la egalitate inaintea acestei runde, s-au distantat la trei puncte si ocupa in prezent pozitia a treia.
Categorie articol: 

Comentarii